Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere dof vs luffy dövüşü olmaktan çıktı olay, law'da var işin içinde hatta enjeksiyonda yaptı ve bunun altından bir şey çıkabilir, ilerleyen zamanlarda. Hatta üçüncü bir kişinin eklenme durumuda daha devam ediyor luffy ve law'a. Yani en son luffy ve dof teke tek kalmış ve luffy yenmiş olsada luffy tek başına yenmiş olmuş olmayacak. Oda'nın milletin gözünün içine baka baka dof'u, luffy'e tek attırmış veya en başından beri dof ile tek başına savaştırıyormuş gibi yazılıyor.

2 üst seviye supernova ve d. İrade+kral haki, bunlara rosinante ve dressrosa ajitasyonu eklenince, bırakında kral haki+dof'un kalbini kırsınlar. Bir crocodile veya enel olayı değil ki bu, sırf luffy ve tayfası olsa tamam diyeceğim.

Luffy şimdilik bellamy'e terapi yapıyor, stres topu rolünü oynuyor:D

Tamam da, sen bu çıkarımı Bellamy'nin saldırısının gücünü aza indirgeyerek yapıyorsun. Bunu belirtmeden öyle yorum atarsan, insanlar doğal olarak yanlış anlar. Ki bu kısma Doflamingo'yu karıştırmana hiç gerek yok. Çünkü ayrı da işlenebilecek bir olgu.
Senle tartışmaya girdiğimiz ilk yorumda belirttim bir Red Hawk etmediğini düşündüğümü.
Tartışmaya Doflamingoyu karıştıran da ben değildim. Ben sana yazdığım mesajın altına boşluk bırakarak genel bir kanı yazdım. Sen ardından Doflamingo bunu yese aynı hasarı alırdı gibi bir şey yazdın. İş o yüzden Doflamingoya geldi.

Neyse işin kişisel görüşe kaldığında anlaştık sanırım.

Üye silindi 789

Artık Dof'u yenmek Fujitora veya Sabo'ya yakışır.Fujitora o lafları söylemeseydi bir umudum vardı.Vs tam bitmeden bir tanesi gelir Dof'un işini bitirir diye umuyordum.:(

Rosinante

Her fırsatta "Oda sıçmış o öyle olmaz :D" deniyor. Yahu Luffy Dofa vurur luffy taşlanır, Bellamy Luffye vurur yine Oda sıçmıştır ve luffy taşlanır. Hayır sürekli Oda ya gerizekalı muamelesi yapıp mangayı yorumlamak doğru gelmiyor bana.

O saldırıdan luffynin kaçmak istemememiş olmasıda mümkün ki ben böyle inanıyorum. Bir nedeni Bellamy vs Luffy hiç bir zaman normal olmadı, Oda bu ikiliyi gayet önemli sahnelerinde kullandı. Luffynin Bellamyden bilerek dayak yemesi gibi(new world öncesinde), ondan sonra da, Luffynin kolunu uzatmadan Bellamyi indirmesi, bunu seride yanlış hatırlamıyorsam bir bellamye bir de soylu salağa yapmıştı. Düşünce olarak karşısında embesil bir insan varsa böyle yapıyor luffy. Neyse bu haftaki saldırı dediğim gibi luffy bilerek karşılamış olabilir, ki Bellamye bakıyor zaten darbe gelmeden önce. E o darbeyi yedikten sonrada hiç bir şey olmamış gibi takılsaydı gider yonkou luğunu ilan ederdi. Zira bellamynin saldırısı hakisi ve hızı hiçte dandik değil.

Dev reyizin hatırına çok kötü demedim, kötü bir sayıydı. Luffy Belaminin saldırını bilerek aldığını düşünüyorum. Güçlendi etti vs ama belkide o saldırıyı karşılasaydı perte çıkıcaktı sırtlan belami (perte çıkacaktı derken ölümünü kastettim ). Bakalım önümüzde ki bölümde netleşir.

Bellamy'nin fanı var mı, merak ediyorum. Bu kadar gereksiz bir karakter neden işlev görür anlamak zor. Sırf böyle gereksiz karakterler yüzünden arc sakız gibi uzadıkca uzuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık