Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Luffyler kötünün önde gideni, Zavallı Robu hastahanelik ettiler ve arkadaşları uzun süre boyunca onu hastahane masrafları için çalışmak zorunda kaldı
ya zavallı crocoya ne demeli luffy denen pislik tüm hayallerini yıktı
Söylediğim şeylerle yazdığın şeyler arasında hiç bir ilişki yok. Bir tarafta ülkeyi esir almış birisi varken diğer tarafta korsanlığı bırakmak için para karşılığı bu meyveyi denizcilere satacak bir grup var.

Unknown

Yahu sürekli ailenin yerini denizcilere söylemek intikam değildir de nedir ? Korumakla ne alakası var bunun.Kendi alamayacağı intikamı denizciler üzerinden almaya çalışıyor.Denizciler ne yaparlarsa yapsınlar madem ben yapamıyorum diye.Sadece birilerini korumak istese zaten şuraya gelecekler orayı boşaltın diye haber salar aile hiç şüphelenmezdi bile.Direk gizlenme mekanlarının yerini söylüyor adam.Bu tamamen ihanettir.Dressrosayı kurtarması zaten denizci olduğunda yapması gereken birşey.Ama lawı düşünüp tartarak davransa kaçırmaması gerekirdi.Daha da umutsuzluğa düşürüyor.Dof bile biliyor doktorlardan bir hayır gelmeyeceğini.Zaten adam iyileştirmek için değil D. olduğu için kaçırıyor.Onu da oturup düşünse gizleyebilirdi.Bu yaptığı daha kötü oldu.Çünkü law meyveyi yiyince abisi eninde sonunda lawın peşine düşüp onu bulacak feda için.Ama akıllıca dofun yanına dönseydi meyveyi bir başkasına yedirtip lawı iyileştirebilirdi.Dofta bunu istiyordu zaten.Kendi yemezdi bulacağı mazereti de önceden belirttim.
İntikam nedir ben onu soruyorum yahu? Ne için intikam kimin için intikam? Roci nin Dof u durdurmayacağı kesin zaten kendisi denizci ve köstebek bir şekilde Denizcilerin yakalamasını istiyor. Eğer intikam isteseydi Dofly i öldürürmek için birşeyler düşünürdü.

Ha ha :hhh: Dofly geliyor beyler hadi adayı boşaltın. :( O nedir yahu Dofly geliyor diye ülkeler göç mü etsin? Mantıklı mı sence bu dediğn olay..

Yaptığını şeyin mantıklı olup olmaması ayrı konu.. Ama Dofly nin yanında kalsaydı şuan ki Law karşımızda olmazdı. O da bunu tahmin edip Dofly den uzaklaştırdı.

Evet gayet ciddiyim. Sonuçta meyvenin yerini Corazana söyleyen bile Doflamingo. Söylemese Law kurtulabilecekken boşu boşuna ölmüş olacaktı.
Evet gayet düşünceli bir davranışmış.

Gerçektende senin sayende Roci nin nasıl bir pislik olduğunu anladım. :( Geleceğe umutla bakan birkaç grup korsanın emeklilik hayallerini,Önü açık gelecekte başarılı olacak bir Korsanın ölümsüzlük hayallerini yıkmış bir canavardır Roci. :mad:

Yazdıklarımdan gidip cımbızla kutsal ejderler lafını çektin resmen.:D Babasıda kutsaj ejder ama ben ona birşey demiyorum.Dof'un ailesinden başka düzgün bir kutsal ejder göremedik ve kutsaj ejderler bize ş*refsiz olarak tasvir ediliyor.Dof'ta bu durumdan nasibini almış fakat babası yüzünden kısa sürmüş.Dof kutsal ejderliğe devam etseydi Shabondy'deki Kutsaj Ejderlerden bir farkı kalmazdı.

Dof kendi davasında haklı hatta bende hak veriyorum fakat yaptıkları kötü olduğunu değiştirmiyor.Dressrosa'yı nasıl alıyor bu adam.Riku'ya kendi vatandaşlarını katlettirerek.Şuan kuş kafesinde ne oluyor.İnsanlar istemeden birbirlerini katlediyor.Kim yapıyor bunu.Dof.Kardeşi bile diyor saf kötü olduğunu.Böyle iyi ebeveynlerden bu psikopat nasıl çıktı diyor.
Nedenler önemli işte. Dressrosa ahalisini ne için kuş kafesine alıyor ve öldürüyor Dof ? Psikopatlığına mı ? Değil. Zevk için mi ? Değil. Dof böyle olsun ister miydi ? İstemezdi. Olay örgüsü onu buraya getiriyor. Yani burada cımbızlamayı okur olarak sen yapmış oluyorsun. Bütüne odaklanmadan parçaya bakıyorsun, öncesine sonrasına bakmadan Dressrosa'ya bunlar oldu, Dof kötü diyorsun. :) Yukarıya da yazdım, Roci Law'ı kurtarmak için onlarca korsan öldürdü minion adasında. Birtakım değerleri tartıyorsun işte, Roci Law gibi 1 çocuğu kurtarmak için 100 kişi misal katledebiliyor, ötekileri daha değersiz görüyor çünkü. Dof bakımından da aynısı geçerli, bir yol seçtiysen diğerleri önemsizdir. Dof öyle bir durumu düşürülmüş ki Dressrosa halkı önemsiz artık onun için. O yüzden resmin bütününe odaklanmak lazım. En baştaki Kral Riku muhabbetinde de durum öyle, adam taa kaç yıl önce planlamış Dressrosa'yı almayı. Onun nedenleri de daha da eskilerde çocukluğunda yatıyor. O yüzden yapılan iyi - kötü yakıştırmasının anlık fiil üzerinden yapılması gerekiyor bana göre, bir adamın hayatına mal etmek makul değil. Yani Lucci ile Dof'un farkını görmek gerekiyor. :)

İntikam nedir ben onu soruyorum yahu? Ne için intikam kimin için intikam? Roci nin Dof u durdurmayacağı kesin zaten kendisi denizci ve köstebek bir şekilde Denizcilerin yakalamasını istiyor. Eğer intikam isteseydi Dofly i öldürürmek için birşeyler düşünürdü.

Ha ha :hhh: Dofly geliyor beyler hadi adayı boşaltın. :( O nedir yahu Dofly geliyor diye ülkeler göç mü etsin? Mantıklı mı sence bu dediğn olay..

Yaptığını şeyin mantıklı olup olmaması ayrı konu.. Ama Dofly nin yanında kalsaydı şuan ki Law karşımızda olmazdı. O da bunu tahmin edip Dofly den uzaklaştırdı.

Gerçektende senin sayende Roci nin nasıl bir pislik olduğunu anladım. :( Geleceğe umutla bakan birkaç grup korsanın emeklilik hayallerini,Önü açık gelecekte başarılı olacak bir Korsanın ölümsüzlük hayallerini yıkmış bir canavardır Roci. :mad:
Hadi bunu geçtim,Lawın boşu boşuna ölmesine neden olması aşırı bir iyi ve düşünceli bir davranış değil mi?

Cevap veremeyeceksen oyalama.

onu bunu bilmemde her insan evladı kardeşinden böyle bir kazık yese ,saykoya bağlar katlederdi. düşünsene adamı kardeş diye yanına alıyorsun,ona 10 yaşlarında bir çocuk bile zarar verse kendi ellerinle katledebilecek kadar bağlısında ama o senin kuyunu kazıyor.tamam dof kötüde her işin bir raconu vardır, hertürlü pisliği yapan adamlar için bile en büyük ayıp kalleşliktir.
:good: İşte roci fanlarının anlamak istemedikleri bu.Adam iyi veya kötü bu önemli değil ve tartışılır ama ne olursa olsun kalleşliği görmezden gelinemez.Sanki iyilik meleği gibi lanse edilip duruluyor.Aslında bu mangakanın suçu bu şekilde empoze etmeye çalışıyor ki luffy ve law dövüşünce güya etkili olsun.

Roci law gibi gözükara değil.Başaramayacağını biliyor.Onca tayfa üyesinin arasında beyazsakalı öldürmeye çalışan ace gibi olurdu.Denizcilere girince sengoku bunun geçmişini öğrenmiş.Bize dof konusunda yardım edebilecek bir tek sen varsın demiş muhtemelen.Başka birisi bunu kardeşi olduğu için kabul etmez bir kulp bulur ama intikam isteyen biri kabul eder. ;) Travma geçirmiş diyorlar onu boşuna geçirmemiş yani bazı şeylerde etkili olmuş.Hiç kimse etkilenmeden çıkamaz ve intikam istememesi saçmalık.Çünkü intikam kolay kolay bünyeden atılacak birşey değildir.

Yaptıkları zaten tamamen mantıksız diğer arkadaşlar da yazmışlar.Adayı boşaltma meselesi de sivillerden ibaret.Çoluk çocuk masum kim varsa boşalttıracaktı işte.Sadece çocukları kaçırtsa ve bunu yapsa yeterliydi ama adam intikam yüzünden fazlasını istiyor.Yada garp gibi denizciler elinde oyuncak olmuş o yüzden fazlasını istiyor.

Unknown

Hadi bunu geçtim,Lawın boşu boşuna ölmesine neden olması aşırı bir iyi ve düşünceli bir davranış değil mi?
En azından Dofly gibi "Şansına denk gelirse ölmezsin" demiyor. Birşey için çaba gösteriyor ve doktor arıyor.

Not: Cevap olarak Dofly karaborsanın üstadı garanti bulur gibi cevaplarla hiç uğraşma bulduğunu bildiğimiz için bunu söylemek kolay ama şansa bırakmış olduğunu değiştirmiyor.

Not2: Rocinin meyve yenilmediği öğrenildiği kime yedireceğini düşünüyordunuz meyveyi Dofly nin.. :/ Dofly meyveği yedirdiğinde ne yapmak istediğini düşünyorsunuz?

Ne toflamingoyumuş kendi çıksa deseki ben öfkeyle büründüm kötü bir adamım , sitede :
ama şey orda gözü dönmüştü dikkat edersen alnından dalmayan ter onun o an kendinden geçtiğini ve ne söylediğini bile bilmediğini gösteriyor dof kötü dğil.

Dofu kötü olarak görmek daha güzel adam tam villian.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık