Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB her zaman tetikteydi ama. Ace'den karşılık geleceğini bekliyordu. Dof neden beklesin. Bu arada Roc Dofu uykusunda alt edebileceğini düşünmüyorum.
Tetikte olmasan bile k. haki ile hissedebilirsin, onu anlatmaya çalıştım. Uyuya kalmışken kötücül bir sakkinin yaklaştığını hissedip ayıkır Doffy. Roci 8 yaşında kaçmış, 22 yaşında dönmüş, sırf kardeşi diye yanına alıp 2. adamı yapmış Doffy. Güç olarak hiç test edilmemiş yani. En ciddi anında Law'a tekme atarken ıskalayan bir adam, düşünün işte, epey güçlü bekliyordum ama ağır ezik çıktı Roci.

Tetikte olmasan bile k. haki ile hissedebilirsin, onu anlatmaya çalıştım. Uyuya kalmışken kötücül bir sakkinin yaklaştığını hissedip ayıkır Doffy. Roci 8 yaşında kaçmış, 22 yaşında dönmüş, sırf kardeşi diye yanına alıp 2. adamı yapmış Doffy. Güç olarak hiç test edilmemiş yani. En ciddi anında Law'a tekme atarken ıskalayan bir adam, düşünün işte, epey güçlü bekliyordum ama ağır ezik çıktı Roci.
Dofun k. hakisi iyi değilki. Kyros dibine girince anca fark ediyor. Luffy, violet ve kyros'u fark edememişti sugar bayıldığı zaman. Benim hatırladığım hiçbir sahnede görmedik onun k. hakisini

Dofun k. hakisi iyi değilki. Kyros dibine girince anca fark ediyor. Luffy, violet ve kyros'u fark edememişti sugar bayıldığı zaman. Benim hatırladığım hiçbir sahnede görmedik onun k. hakisini
O Doffy'nin klonu idi. :) Doffy'nin k. hakisi çok net şekilde Baby 5 ile gösteriliyor. Doffy Vergo ile telde konuşurken Baby 5 her açıdan saldırıyor, Dof her şekilde atlatıyor.

Valla rosinin çok abartıldığını düşünüyorum.Delikanlı kavramının tam tersi özelliklere sahip.Dofa yaptığı affedilmeyecek cinsten.Kardeşine cephe alabilirsin,öldürmeye bile kalkışabilirsin yanından ayrılırsın ama böyle arkasından iş çevirmek hazmedilemez.Bunun iyi yada kötü olmakla alakası yok.Aynısını yerinde olsa Dof yapmaz.Kötülerde dürüst olabilir.Kötüler de ailesine değer verir.Kötü olmasına rağmen o hala anam,babam diyebilecek iyi insanlarda var.Yaptığı herşeyi affeden.Aile bu sonuçta.Rosinante gerçekten değer verse böyle yola getirmeye çalışmaz.Farklı yollar denerdi.Adamın yaptığı işin kolayına kaçmak,abisini abisinin yaptığı şekilde durdurmaya çalışmak.Hükümetin doflamingoyu durdurmaya çalışırken doflamingodan farklı olacağını mı düşünüyor nedir :/

Dof"un geldiği sahnede çalıcak müzik muhtemelen

[video=youtube;oLdFWj4R5zo]http://www.youtube.com/watch?v=oLdFWj4R5zo[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık