Bu fotodaki ayrıntı ne ustaYa arkadaş, o kadar çok ayrıntı var ki seride, insan hayret ediyor! One Piece başka bir seviye arkadaş.
![]()
Rociante'nin son gülümsemesine bakBu fotodaki ayrıntı ne usta
Doflamingo, güç ve ihtiras için çekinmeden insan öldüren biri. Babasını da konumlarını ve annesini kaybettiği için öldürmüş, böyle bir adamın daha zararlı olmaması için kardeşi birşeyler yapıyor, bunun neresi yanlış. Roci'ye saygı duyulması lazım; aciz durumdaki birini kurtarmak, yardım etmek için ölümü bile göze alabiliyor.Abini satarsan küsküyü yersin elbette Rocci efendi.![]()
Artı 1Doflamingo, güç ve ihtiras için çekinmeden insan öldüren biri. Babasını da konumlarını ve annesini kaybettiği için öldürmüş, böyle bir adamın daha zararlı olmaması için kardeşi birşeyler yapıyor, bunun neresi yanlış. Roci'ye saygı duyulması lazım; aciz durumdaki birini kurtarmak, yardım etmek için ölümü bile göze alabiliyor.
Yaptığı şeylere hak veriyorum zaten ama bu sattığı,ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor.Doflamingo, güç ve ihtiras için çekinmeden insan öldüren biri. Babasını da konumlarını ve annesini kaybettiği için öldürmüş, böyle bir adamın daha zararlı olmaması için kardeşi birşeyler yapıyor, bunun neresi yanlış. Roci'ye saygı duyulması lazım; aciz durumdaki birini kurtarmak, yardım etmek için ölümü bile göze alabiliyor.
Roci nereye Dof'u öldürüyor ya, adamda k.haki var, sesini duymasa da çok rahat fark eder. Roci'nin Dof'u durdurabilmek için yapabileceği tek şey onu denizcilere ispiyonlamakmış onu yapmış adam, büyütmemek lazım.Artı 1
Eğer gerçektende ihanet edip öldürmek isteseydi. Eline binlerce kez fırsat geçmiş olurdu.. Ama onun yerine sadece durdurmayı seçti.