Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Ya arkadaş, o kadar çok ayrıntı var ki seride, insan hayret ediyor! One Piece başka bir seviye arkadaş.

Abini satarsan küsküyü yersin elbette Rocci efendi.:cool:
Doflamingo, güç ve ihtiras için çekinmeden insan öldüren biri. Babasını da konumlarını ve annesini kaybettiği için öldürmüş, böyle bir adamın daha zararlı olmaması için kardeşi birşeyler yapıyor, bunun neresi yanlış. Roci'ye saygı duyulması lazım; aciz durumdaki birini kurtarmak, yardım etmek için ölümü bile göze alabiliyor.

Unknown

Doflamingo, güç ve ihtiras için çekinmeden insan öldüren biri. Babasını da konumlarını ve annesini kaybettiği için öldürmüş, böyle bir adamın daha zararlı olmaması için kardeşi birşeyler yapıyor, bunun neresi yanlış. Roci'ye saygı duyulması lazım; aciz durumdaki birini kurtarmak, yardım etmek için ölümü bile göze alabiliyor.
Artı 1
Eğer gerçektende ihanet edip öldürmek isteseydi. Eline binlerce kez fırsat geçmiş olurdu.. Ama onun yerine sadece durdurmayı seçti.

Roronoa Zoro

Rociante bu serinin "iyi" diyebileceğim tek karakteri herhalde. Ha bir de Suppa Franky var (Yok lan bu da değil).
Edit: Sanji'yi unutmuşum :| O bir centilmen.

Graykhan

Adam 14 sene yok piyasada ya. Dofy nin birazcık aile fertlerine karşı zaafı var. Kardeşide olsa ; böyle yüksekler yerlerde gözü olan, büyük amaçları olan,marineye casus sokabilen birinin 14 senelik bir aradan sonra mesafeli olması ,çok ii araştırmalar yapması gerekirdi. diğer serilerde gördüğümüz hatasız veya zaafsız kötülerden değil dofy

Yaptığı şeylere hak veriyorum zaten ama bu sattığı,ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor.:ehe:

Artı 1
Eğer gerçektende ihanet edip öldürmek isteseydi. Eline binlerce kez fırsat geçmiş olurdu.. Ama onun yerine sadece durdurmayı seçti.
Roci nereye Dof'u öldürüyor ya, adamda k.haki var, sesini duymasa da çok rahat fark eder. Roci'nin Dof'u durdurabilmek için yapabileceği tek şey onu denizcilere ispiyonlamakmış onu yapmış adam, büyütmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık