Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graykhan

Roci nereye Dof'u öldürüyor ya, adamda k.haki var, sesini duymasa da çok rahat fark eder. Roci'nin Dof'u durdurabilmek için yapabileceği tek şey onu denizcilere ispiyonlamakmış onu yapmış adam, büyütmemek lazım.
Katılıyorum ; rocinantenin suikast tarzıda bir girişimde olsa dof u götürme şansı % 0 a yakın. Yinede böyle bir potansiyeli sahip olsa bile rocinante o yola başvurmazdı gibime geliyor,karakterine bakıldığı zaman.

Unknown

Roci nereye Dof'u öldürüyor ya, adamda k.haki var, sesini duymasa da çok rahat fark eder. Roci'nin Dof'u durdurabilmek için yapabileceği tek şey onu denizcilere ispiyonlamakmış onu yapmış adam, büyütmemek lazım.
Zehir,uyku herhangi savunmasız bir an.. Kardeşi sonuçta..

Zehir,uyku herhangi savunmasız bir an.. Kardeşi sonuçta..
Ace vs WB gibi olur olay, Ace de gece uykuda saldırıyordu, WB tekleyip uyumaya devam ediyordu. :) Roci diğer üst yetkililere nazaran aşırı zayıf bir karakter. En fazla yaralar Doffy'i, sonra tek yer oturur.

Ace vs WB gibi olur olay, Ace de gece uykuda saldırıyordu, WB tekleyip uyumaya devam ediyordu. :) Roci diğer üst yetkililere nazaran aşırı zayıf bir karakter. En fazla yaralar Doffy'i, sonra tek yer oturur.
WB her zaman tetikteydi ama. Ace'den karşılık geleceğini bekliyordu. Dof neden beklesin. Bu arada Roc Dofu uykusunda alt edebileceğini düşünmüyorum.

Unknown

WB her zaman tetikteydi ama. Ace'den karşılık geleceğini bekliyordu. Dof neden beklesin. Bu arada Roc Dofu uykusunda alt edebileceğini düşünmüyorum.
@Reiper Yorumu yazarken gelecek cevabı biliyordum. Benimde karşılık verecek cevabım hazırdı ki arkadaş yazmış bile. :(

Neyse bu adam kardeşinin yanında niye K.haki açık dolaşsın.. Kendini tehlikede hissetmediği sürece.. Ki yemeğine zehir katmakda olabilirdi tonlarca farklı şekilde öldürebilirdi Roci Dofly i..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık