Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'in kapağında Konoha sembolüyle O yazılmış. Bir de Luffy şeklindeki I, bu kapakta Naruto şeklinde. Karşılıklı yemek yiyorlar ancak Luffy, Naruto'nun en sevdiği yiyecek olan Ramen yiyor. Naruto'da et tabi ki :D

Oda Sensei güzel bir selam çakmış vesselam.
I, Naruto'ya değil Gon'a daha çok benziyor. :D

Graykhan

13 yıl muhabbeti burada;

10 yıl muhabbeti de burada;

16 yıl muhabbeti de burada;

16 yıl önce Law, Dof'a el bombaları ile geliyor, sonra aileye katılıyor eğitim görüyor vs 3 yıl geçiyor, şu an 13 yıl öncedeyiz işte. Roci ölecek 3 yıl daha Law Dof ile takılacak. Kronoloji'de bir yanlış yok, böyle gözüküyor.
Yalnız ben onu rocinante 3 yıl daha işkencimi görecek diyen arkadaşa yazmıştım : ) ona göre bu son sayı 16 yıl önce geçiyo ve rocinante 3 yıl daha yaşıyacak. aslında direk ona cevap olarak yazmam gerekirdi. Ama olsun verdiğin bilgiler bilmeyenler için çok güzel olacak.

ben şahsen sıkıldım artık şu fb'den, artık walter'ımızın güzide kesme doğrama yeteneklerini görmek istiyorum :cool:

Arkadaş Law ne güzel meyveyi yedi, tabi tadını beğenmedi.
Roci ölmek üzereyken, Dof ve ailenin planlarını anlatan bilgiyi marineye ulaştırmak için Law'ı yolladı. Yolda da tesadüf ya, Vergo-SAN ile karşılaştı. :hhh: Bu ikisinin başına gelen olaylar, pişmiş tavuğun başına gelmez. :/
Ayrıca, bir meyve için 5 milyar :beli: olması çok uçuk geldi. Sıfırları falan mı karıştırdım diye tekrar bir kontrol ettim falan.
Tüm Dof tayfasının göründüğü karede adamlar baştan ayağa karizma akıyorlar. :cool:
Ölümü gülümsemeyle karşılaması da son son Law'ın gözünde karizma görüneyim ayağınaydı. :artiz: Roci'nin öldürülmesini heyecanla bekliyorum, bakalım Dof ne çeşit atraksiyonlar deneyecek küçük kardeşinin üstünde. :ehe:

Reddit'te rastladım. Hoş bir ayrıntı; Vergo'nun Corazon'u yendiği bölümün adı Smile, Law'a yenildiği bölümün adı Sad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık