Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dusau

20 bölümdür biriktiriyordum. Hepsini toptan okudum. Hala sanji tarafından haber yok.

Tayfaya katılacaklar bence law-cavendish falan olmayacaktır. Güçlü olan kimsenin bu tayfaya sonradan gireceğini düşünmüyorum sadece luffy'i kk olması için yonkoularla çarpışırken destekleyebilirler. Tayfaya çöp karekterler(dövüş gücü) katılacak gene.

Roronoa Zoro

20 bölümdür biriktiriyordum. Hepsini toptan okudum. Hala sanji tarafından haber yok.

Tayfaya katılacaklar bence law-cavendish falan olmayacaktır. Güçlü olan kimsenin bu tayfaya sonradan gireceğini düşünmüyorum sadece luffy'i kk olması için yonkoularla çarpışırken destekleyebilirler. Tayfaya çöp karekterler(dövüş gücü) katılacak gene.
Bu arkadaşa bir Nobel Sabır Ödülü çekin.

Hacı sayfa veya bölüm atlamışsın :( Sanji tarafı Mom'a esir düştü la :(

dusau

738 sayfa 14

şaka lan şaka bir deneme yapayım dedim :D
o değil 738 i okumuştum zaten usoppun saçmalıklarını anlatan bir bölüm. 745 de bıraktım 765 e kadar. İnternette kötüydü acaba çift tıklarken sayfa mı atladım dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık