Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha oha oha. Ufak bi şok daha geçirdim, Dof'un ailesini çarmıha germişler resmen. Sevsem olmuyor, sevmesem olmuyor bu Dof'u.

Ayrıca Coooora-saan cooora-san cooora-saaaann! Konuşuyormuş lan adam.

Teori: Dof'un ailesinin çarmıha gerilmesinde D. lerden birinin parmağı olabilir.

El cevap: Law'nun D. olması absürd değil. Bu dizi DB den esinlendi diye Saiyan kavramı da aynen kopyalanmış değildir herhalde?

Eğer bu D.ler antik krallığın vatandaşlarıysa, bir ülkede herkes üper olcek diye bişey yok. Aynı sülale olduklarını da düşünmüyorum.

Law'da Sabaody'den beri bilinen ve aktif rol oynayan biriydi zaten.

Monkey :D Luffy

bölümü çok beğendim ya okurken bitmesin istedim Law D. çıkmasına biraz şaşırdım beklemiyordum olmasa daha mı iyi olurdu belki ama arc çok değişik yerlere gidiyor sabırsızlanıyorum okumak için bu gidişle Corazan efsane bir karakter olarak kalır başta Dofun rüyası ayrı güzeldi seride görmek istediğim tatlardan ayrıca Dof ailesi harika şu adamlara film falan yapsınlar harcanmasın canım karakterleri özellikle çocuk Baby 5 çok tatlı ve komik:)

Unknown

Adam yeni tanıdığı kız için canından oldu daha ne yapsın. Law ise punk hazard'da ki çocukları orada bırakma niyetindeydi ?
Bu iyi yada kötü olarak ayrılır.D. demek iyi demek değildir.O zaman BB direk olarak Kutsal eleman oluyor :(

Bu flasback harika gidiyor. Koca bir saga bunun üzerine kuruldu tabi o da var. Olaylar daha dramatikleşecek gibi.

Unknown

İyi kötü değil maksat. Maksat kararlılık, irade. Ben Law'da bu kararlılığı göremedim. Roger'da, Luffy'de, Ace'de gördük ama.
13 yıl intikam için planlar yapıyor.Shicibukai oluyor.Sadece intikam için kendi hayatını feda ediyor.Sen öl benim yaşamam önemli değil diyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık