Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- D. deyince Dr. Kureha'ya bir ürperme geliyor, karı Luffy'nin arkasından D. mi o zaman bir fırtına kopacak diyor.
Kureha olayı sadece Luffy için söylenmiş bir söz kim ne derse desin. Çünkü Adamın yaptıkları dedikleri ortada. Kureha Garp'tan haberdar değil mi? Büyük ihtimal biliyordur. O zaman niye daha önce öğrendiği bir şeyi ilk kez birinde görüyormuş gibi konuştu? D. iradesi denen şey, ben D yim diyen herkesde olmuyor. Yoksa Wb Teach'e o sen değilsin Roger'ın beklediği sen değilsin demezdi.
Bence D.ler için şöyle bir durum var sınırlarını dibine kadar zorluyorlar. Farkları bu. İçlerinde sıyrılan D. iradesini tam anlamıyla taşıyan bir kişi var.

Tahahaha Teachin o konuşmasından adamlığını sorgulama yetisini nerede kazandın ? Önce bu bağlantıyı açıkla
Sonra adamlık terimine giriş ve daha sonra sonuç yapalım :W
Lafı boşta kalmış. Adam hayal mayal dedi hayali zora girince yalvarma moda geçti. Teach güç peşinde boş bir adam fikrimde değişmeyecek muhtemelen.

mabedd

Law.dan D. olmaz diyenlerin düşünemeyecek kadar sıradan hayalleri bile olmayan insanlar oldugunu anlamıs oldum. 15 yılını devirmiş bir seride toplam en fazla 9 veya 10. D.yi goruyoruz herkes D çıktı dıyenler var. mantıksız konusmalarınızı sessizce duvara karşı yapın. D olan herkesin muaazzam guclu olmasını beklemeyın. kimisi en iyi doktor kimisi en iyi dovuscu kimisi en ıyı dıplomat olabilir vs vs cogaltılabılırde. Law doffye yakalandıgında ağlamıyor sadece D seni bitirecek diyor ben yapamazsam başka bir D seni mahvedecek diyor. cumleleri anlamayanların yorum yapma hakkı ellerınden alınmalı bence.

1- D. deyince Dr. Kureha'ya bir ürperme geliyor, karı Luffy'nin arkasından D. mi o zaman bir fırtına kopacak diyor.
2- Her D. bahsinde mutlaka ekstrem şeylere dem vuruluyor. Rouge 20 ay karnında çocuğu tutmuş, Roger KK olmuş, Garp Kahraman olmuş, Dragon en çok aranan en kötü adam olmuş, Luffy KK olacak adam, Ace KK halefi, Jaguar emir komuta zincirini kırıp şeytan denilen kişilere yardım etmiş, BB bir hayal uğruna ya rab ne güneşler batıyor deyip 20 yıl hayalinin doğuşunu beklemiş.
3- Hepsinin hikayesi farklı ama iradeleri, özgürlük arayışları, hayalcilikleri aynı.

Law'a bakıyoruz, Dof'tan dayak yeyince ağlayıp D. iradesi mahvedecek seni deyip Luffy'e sığınıyor. :( Adamda ne irade var, ne hayal var, ne özgürlük arayışı var, ama iyi yönden bakıyorm olaya, Law'dan iyi kuyruk olur, Luffy'nin yancılığını yapar gayrı. :)
Ne yani her ''D'' saiyan mı olsun Mahir ? Her ''D'' nin bir gücü namı mı olmalı ? Bu karakterde bu şekil ne var bunda.Jagurında devlikten başka haltı yoktu.Yapsın yancılık luffy ye.İhtiyacı da var.Zoro,sanji,franky ile nereye kadar.Law gelsin nami ve robin hariç diğer 3 lü atılsın gemiden bayram ederim.

Lafı boşta kalmış. Adam hayal mayal dedi hayali zora girince yalvarma moda geçti. Teach güç peşinde boş bir adam fikrimde değişmeyecek muhtemelen.
Teachin hayalleri ile Wb ile vs olayının pek bir bağlantısı yok ki :/
Kimsenin inanmadığı şeylere inanmak ve onların peşinden koşmasına inanan bir adam.
Her korsan iyilik meleği olacak diye bir şey yok. Maaşını düzenli alan evine ekmek götüren bir adamın
başında deprem patlatan Wb iyi ? Denizci kötü mü oluyor ?
Teach babasına yalvardı veya arkadaşını bıçakladı diye niye kötü olsun ?. Adam hayallerinin peşinden gidiyor.
Ve bunun için yapmayacağı şey yok. Bu yolda yaptıkları onun iradesini düşürmez.
Siz hep delikanlı olsun felan filan bizim mahalle delikanlıları gibi olsun istiyorsunuz. Çoğunluk öyle :)
Ama bu korsan işi. Kimi zevkine öldürür kimi süründürür önemli olan neye inandığı .
Teachin inancı sağlam.

Teachin hayalleri ile Wb ile vs olayının pek bir bağlantısı yok ki :/
Kimsenin inanmadığı şeylere inanmak ve onların peşinden koşmasına inanan bir adam.
Her korsan iyilik meleği olacak diye bir şey yok. Maaşını düzenli alan evine ekmek götüren bir adamın
başında deprem patlatan Wb iyi ? Denizci kötü mü oluyor ?
Teach babasına yalvardı veya arkadaşını bıçakladı diye niye kötü olsun ?. Adam hayallerinin peşinden gidiyor.
Ve bunun için yapmayacağı şey yok. Bu yolda yaptıkları onun iradesini düşürmez.
Siz hep delikanlı olsun felan filan bizim mahalle delikanlıları gibi olsun istiyorsunuz. Çoğunluk öyle :)
Ama bu korsan işi. Kimi zevkine öldürür kimi süründürür önemli olan neye inandığı .
Teachin inancı sağlam.
Beni iyi yada kötü olması bağlamıyor. Onu sen kendin yazıp oynamışsın. Beni bağlayan tek kısım hayallerinin önüne gerçek bir rakip çıkınca kuyruğunu kıstıran bir D olması. Bu seride ölümden altına edecek kadar korkan tek D Teachtir ve bu onu D ler içinde yüz karası yapar.

Beni iyi yada kötü olması bağlamıyor. Onu sen kendin yazıp oynamışsın. Beni bağlayan tek kısım hayallerinin önüne gerçek bir rakip çıkınca kuyruğunu kıstıran bir D olması. Bu seride ölümden altına edecek kadar korkan tek D Teachtir ve bu onu D ler içinde yüz karası yapar.
Neyse olaylara farklı noktalardan bakıyoruz . Bu konuda anlaşmamız mümkün değil. :T

Ne yani her ''D'' saiyan mı olsun Mahir ? Her ''D'' nin bir gücü namı mı olmalı ? Bu karakterde bu şekil ne var bunda.Jagurında devlikten başka haltı yoktu.Yapsın yancılık luffy ye.İhtiyacı da var.Zoro,sanji,franky ile nereye kadar.Law gelsin nami ve robin hariç diğer 3 lü atılsın gemiden bayram ederim.
OP'ta D., DB'de Saiyan aynı şey, üstün ırk muhabbeti işte. Birisinde en güçlü savaşçı toplum, diğerinde hep zirvede olmuş, iradeleriyle, özgürlük arayışlarıyla, güçleriyle öne çıkan bir toplum söz konusu. Aynı bokun laciverti yani. Bunu eleştirmek için söylemiyorum, 760 bölümdür böyleyken neden kurgudaki üstün toplum anlayışı sığlaştırılıyor, anlam veremedim. Law'ı görünce D. diyecek kaç kişi var OP evreninde, belki sadece kendisi biliyordur o da isminden dolayı. Ama Luffy'i gören, Garp'ı gören, Ace'i gören D. deyip 3 dakika düşünüyor. Olayın 'ama geçmişinde böyle oldu, ama kişilikleri farklı' muhabbeti ile alakası yok anlayacağın. Ha olsun, mangaka Law D. demişse D. değil diyemeyiz ama ona göre okuruz seriyi, misal Kyros D. çıksa ok der geçeriz ona da yakıştırırız, zaten yakışmayacak birisi var mı o da meçhul, Sanji ile Zoro D. çıksa yakışmadı mı diyeceğiz yahut Usopp, bal gibi onlara da yakıştıracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık