Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Daha güzel ayrıntı :D
Corazonun elindeki gazeteye dikkatli bakın

Yazik la bu herife. Yemin ederim serinin en potansiyelsiz insani olabilir buyuk baslardan. Sen git su yillarda nam sal, senelerce denizlerde kapis, maksimum gucun denize yeni acilmis 17 yasindaki velet kadar olsun. Kaplumbaga egitsen bu kadar olur zaten.

Yazik la bu herife. Yemin ederim serinin en potansiyelsiz insani olabilir buyuk baslardan. Sen git su yillarda nam sal, senelerce denizlerde kapis, maksimum gucun denize yeni acilmis 17 yasindaki velet kadar olsun. Kaplumbaga egitsen bu kadar olur zaten.
17 yasındaki velete yenildi ama marineford savasında beyaz sakala dogrudan saldırma girisiminde bulundu sengokuya kafa tuttu sahingözü durdurdu akainunun ilerlemesini durdurdu doffye sen benim klasmanımda degilsi deyip ortaklık teklifini reddetti.Gelmiş savasta en etkili isme kaplunbaga egit diyorsunya bişey diyemiyorum :D

Başta iki yıl sonraki Franky'nin kısa saçlı haline benzettim. Dikkatli bakınca yara izi ve puroyu görüyorsun. Biz bölümü okuyup geçiyoruz. Adamlar piksellerden detay buluyor.:D
aynen ya dövüşlerden falan hiçbir şey anlamıyorum mangada, veya dofun annesi öldüğünde orda ağlayanın corazan olduğunu da farketmemiştim :/

Başta da dedim, ezik bir geçmiş gösterilecekse ki gösterildi de... Law'ın yeri bu tayfaya hazır ediliyor işte.
1. Tümen Komutanı Trafalgar Law :)
2. Tümen Komutanı Eustass Kid (olsun isterim) :)
hayal kurmak güzel tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık