Güzel ayrıntı

doffy piyasaya çıkmadan croco alemlere akmış bile.Daha güzel ayrıntı
Corazonun elindeki gazeteye dikkatli bakın
![]()
![]()
Başta iki yıl sonraki Franky'nin kısa saçlı haline benzettim. Dikkatli bakınca yara izi ve puroyu görüyorsun. Biz bölümü okuyup geçiyoruz. Adamlar piksellerden detay buluyor.Daha güzel ayrıntı
![]()
![]()
Yazik la bu herife. Yemin ederim serinin en potansiyelsiz insani olabilir buyuk baslardan. Sen git su yillarda nam sal, senelerce denizlerde kapis, maksimum gucun denize yeni acilmis 17 yasindaki velet kadar olsun. Kaplumbaga egitsen bu kadar olur zaten.Daha güzel ayrıntı
![]()
![]()
17 yasındaki velete yenildi ama marineford savasında beyaz sakala dogrudan saldırma girisiminde bulundu sengokuya kafa tuttu sahingözü durdurdu akainunun ilerlemesini durdurdu doffye sen benim klasmanımda degilsi deyip ortaklık teklifini reddetti.Gelmiş savasta en etkili isme kaplunbaga egit diyorsunya bişey diyemiyorumYazik la bu herife. Yemin ederim serinin en potansiyelsiz insani olabilir buyuk baslardan. Sen git su yillarda nam sal, senelerce denizlerde kapis, maksimum gucun denize yeni acilmis 17 yasindaki velet kadar olsun. Kaplumbaga egitsen bu kadar olur zaten.
kardes sen bu ayrıntıyı nasal gördün bildigin büyütecle okusan farkedimeyek ayrıntıyı farketmisin helal olsunDaha güzel ayrıntı
![]()
![]()
Law ölecekBaşta da dedim, ezik bir geçmiş gösterilecekse ki gösterildi de... Law'ın yeri bu tayfaya hazır ediliyor işte.
1. Tümen Komutanı Trafalgar Law
2. Tümen Komutanı Eustass Kid (olsun isterim)![]()
Aynen usta killer da güçlüdür epey. Ama benim hayalimde canlanmıyor pek zoroyu yendiğiBen de öyle düşünüyorum,Bence killerde de fena hünerler çıkacak
aynen ya dövüşlerden falan hiçbir şey anlamıyorum mangada, veya dofun annesi öldüğünde orda ağlayanın corazan olduğunu da farketmemiştim :/Başta iki yıl sonraki Franky'nin kısa saçlı haline benzettim. Dikkatli bakınca yara izi ve puroyu görüyorsun. Biz bölümü okuyup geçiyoruz. Adamlar piksellerden detay buluyor.![]()
hayal kurmak güzel tabikiBaşta da dedim, ezik bir geçmiş gösterilecekse ki gösterildi de... Law'ın yeri bu tayfaya hazır ediliyor işte.
1. Tümen Komutanı Trafalgar Law
2. Tümen Komutanı Eustass Kid (olsun isterim)![]()