Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En Acıklı Geçmiş diye bir anket açalım o vakit, animesi 30 hafta sonra çıkar ama olsun, bekleriz. Naruto - Sasuke - Itachi - Nagato - Robin - Law - Koala - Nami vs vs bayağı da varmış, 2 seriden üstelik. :(
Baya çıkar ama bir itachi çıkmaz bana göre. Bir de spoiler çerçevesinde başlık açılabilir ki?

Nitian Erxing hep çok kötüye basıyor.Ama bölümleri editleyen o.İleride biri OP mangasını baştan sona okurken bu bölümlerde hep Nitian Erxing'in adını görecek ve bu OPseverin sayesinde bu efsane ellerimde diyecek.Ama bu adamın aslında hiçte
bir OPsever olmaması epey ironik.

Chinjao dediğin adam, kendine güveni içine kaçmış, Garp'tan yediği yumrukla yılların acısıyla ve intikam arzusuyla mızıktayan, 3-4 bölüm deden bana ne yaptı diye gezen balonun tekidir. Bu adama ne maksatla kral haki vermiş Oda anlayabilmiş değilim zaten. Hak etmiyor kral hakiyi. Hangi kral haki sahibi bu kadar ezim ezim eziliyor. Adamların duruşunda bile asalet var. Hancock kral haki kullananlar arasında en ezik olarak gözüken karakter benim gözümde, onun duruşunda bile bir asalet var anadın mı :)

Dof dediğin adam da küçümsenecek bir adam hiç değil. Chinjao'yu gözü kapalı döver, Hancock'u da gömer. Bıraksan adamın amacı zaten kk olmak.

Seride kral hakisi göze batan iki kişi var bana göre : Hancock ve bundan daha da fazla olarak Chinjao.

Bunlara istisna olarak bakarsan serideki diğer kral haki kullanıcılarının muazzam yerlerde olduğunu görürsün zaten.

Zoro'nun kral haki konusuna gelince, seninle daha önce yaptığımız Zoro ve kral haki tartışmasında, sana Zoro'nun kral hakiyle ilgili olduğunu düşündüğüm bir video attım hatırlarsan. Aynı şekilde bir de Luffy'nin kral haki kullandığı bir video attım. Bu ikisi arasındaki farkı bana söyler misin dedim ?

- Cevap vermedin.

Bu şuna benziyor. Bir kızdan hoşlanırsın, onunla güzel vakit geçirirsin, aynı şekilde o da senden hoşlanır falan. Yani sevgili gibi yaşarsın ama adı konmamıştır :) Aynı o hesap abi. Zoro'nun bu meselesinin adı konmadı sadece.

Senin durumun şu : Bu ilişkiye baştan karşısın :)
Hangi video o? Anime sahnesiyle çıkarım yapmak pek de mantıklı gelmiyor bana ama.

@sword

Hangi video o la? Monet'i atmışsındır en fazla.O da sakki yahu.Ölüm korkusu.Monet başta kadınları kesmez sanıyor,rahat takılıyor.Sonra öyle olmadığını anlayınca işler değişiyor.Zoro'nun dediği cümleye dikkat hiç vahşi bir hayvanla karşılaşıp ısırılmama ihtimalin olduğunu düşündün mü gibi bir şeydi.Kadın ısırılacağını anlayınca altına doldurdu.

H.haki olsa herkes söyler yahu.Çoğunluk,çoğunluktan kastım korsanfan değil,op okuyucuları böyle görmemişken durumu herkese antifan demeye çalışmak yerine ben mi fanım diye düşünmek daha makul değil mi? Luffy hayvanları bayıltınca kim itiraz etti h.haki değil diye? Luffy'e olan fanlıktan mı sual olmaz bir gerçek olmasından mı kabul gördü?

Yonkou,kk sağ kolu falan demişsin.Sonra Dof da iyi demişsin.Ben kötü demiyorum,Hancock'ta kötü değil ama yonko ayarı falan değiller.Üçü de mi istisna? H.haki çıkması nereden bakarsan bak Zoro'nun Law'ı geçmesini sağlamıyor.Asaletle gücün alakası olmadığı için çok ilgilenmiyorum asaletle.

Hem o sahne, hem de punk hazard'da ejderha sahnesi. Zoro ve h.haki konusunda hepsi var. Jenque, senin cevabını da vermiş oldum hacı.

Ben Hancock'a yonkou ayarı demedim. Her kral haki kullanıcısının da yonkou ya da olması gibi bir durum da yok zaten. Burda sen Hancock gibi bir hatunun iradesi ve seri içindeki rolünü Zoro ile karşılaştırırsan hataya düşersin elbet. Zoro'da kral haki çıksa Hancock gibi shicbukai koltuğuna dönüp bakar mı ?

Kaldı ki Zoro'da h.haki çıksa en kötü amiral alabilecek seviyeye gelir. İddiaya girmek isteyen varsa girebilirim. 10 sene sonra görüşürüz :D

Asaletten kastım da tabi ki güçle asalet arasında bağlantı kurmak istemem değil. Kral haki sahiplerinin öyle kocamış maymunlar gibi ezim ezim eziklenen tipler olmadığını vurgulamak istememdi. Kral haki sahibi insanlar kendilerini bu kadar küçük düşürtmez, o manada.

Monet sahnesine de saki dedin :/ Ordaki mavileşmenin sebebi de mi saki ? Saki ise eğer, Luffy'nin haki sahnelerinin hepsi saki :)
Yahu Tashigi bak ne diyor:

Bedenini istediği gibi kullanamıyor çünkü Zoro'nun haki kullanabildiğini biliyordu (yediği çizikten) ve karşı konulamayacak güçte bir düşmanın KORKUSUNU yaşadı.Zaten Monet BENİ KESECEK diye cıyaklıyor orada.Mangaka daha ne yapsın bilemedim ki.Mangaka notu düşse kenara gene h.haki diyeceksin hacı.Gidip de Luffy ile nasıl kıyaslıyorsun? Adam kurtları bayılttı mı evet.MF'de salıp insanları bayılttı mı evet.Mf'de gene bunun h.haki olduğu söylendi.Açık açık belli adamın h.hakisi.Haklısın sakki Luffy'ninkiler de :)

Ejderhayı ise kaale almadım,alanı da pek görmedim.

Zoro'nun ne olacağını bilemem,tıpkı Law'ı bilemediğim gibi.Ama sen Law'ı geçer h.haki açarsa dedin.Bende dedim ki bak bu adamlarda da var ama bu bir şeyi kanıtlamaz.Yarın birgün Law h.haki olmamasına rağmen yonko olabilir değil mi? Olamaz diye kaide yok.Zoro da olabilir ama olursa h.hakisi var diye Law'dan üstün anlamına gelmez ki bu.Olay basit.Luffy'de de var 2 sene eğitim de aldı,yatkınlığı da h.hakiye ama Law ile arasında yarım puan fark vardır yahu olsa olsa.

Monkey :D Luffy

Valla uzun zamandır yoktum ondan bölümler gayet güzel geldi bana ama şuda net ki Oda resmen istesem abidik gubidik karakter yerine gayet adam gibi karakter çizerimde ehehe trollüğü seviyorum diyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık