İki yıldır Luffy'nin ne yaptığını bilmiyor ama. Ne kadar güçlendi biz bile bilmiyoruz. Ayrıca Luffy'nin meyve çok ilginç saldırılar yapabilmeli bence, sadece gear 2-3 gibi değil lastik sonuçta kolundan bir kol daha çıkartabilmeli. (Abartılı bir örnek olsa da ne demek istediğimi anlamışınızdır umarım.Vergo olayını hiç katma bence de çünkü alakası yokLaw Dressrosa'ya geldiğinde gayet de sağlamdı. Law'ın %100 de olmadığını önceki mesajlarımda ben de belirttim zaten ama yine de Mingo gibi bir adama karşı şansı olmazdı. Yav adam Law'ın gücünü biliyor, Luffy'nin kaç tane boss harcadığını ve kendisi gibi h.hakisi olduğunu da biliyor. Bu 2 adam karşısına dikildiğinde hala bacak bacak üstüne atmış, muhabbet havasında. Ki h.haki nedir, ne kadar tehlikelidir ve etkilidir, bu gücün potansiyeli nedir, Mingo çok iyi bilebilir ve tahmin edebilir. Açık açık lig farkı var bizimkilerle Mingo arasında. Luffy-Law vs. Mingo olmazsa nasıl bir senaryo gerçekleşir bilmiyorum ama anlık patlama olayları baydı artık, öyle bir şey olmasın da.....
Ben neden Mingo yeniliyoru savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Zaten yenilecek bu adam ama mantıklı ve makul bir şekilde yenilsin, sırıtmasın diyorum. Olay bu.
Vergo olayını neden katmayayım? Sabaody'de bizimkiler neden çabucak dağıldılar sanıyorsun? Thriller Bark'taki olaylardan dolayı tayfa gücünü tam toplayamamıştı.Luffy de dile getirmişti hatta bunu.Vergo olayını hiç katma bence de çünkü alakası yokLaw Dressrosa'ya geldiğinde gayet de sağlamdı. Law'ın %100 de olmadığını önceki mesajlarımda ben de belirttim zaten ama yine de Mingo gibi bir adama karşı şansı olmazdı. Yav adam Law'ın gücünü biliyor, Luffy'nin kaç tane boss harcadığını ve kendisi gibi h.hakisi olduğunu da biliyor. Bu 2 adam karşısına dikildiğinde hala bacak bacak üstüne atmış, muhabbet havasında. Ki h.haki nedir, ne kadar tehlikelidir ve etkilidir, bu gücün potansiyeli nedir, Mingo çok iyi bilebilir ve tahmin edebilir. Açık açık lig farkı var bizimkilerle Mingo arasında. Luffy-Law vs. Mingo olmazsa nasıl bir senaryo gerçekleşir bilmiyorum ama anlık patlama olayları baydı artık, öyle bir şey olmasın da.....
Ben neden Mingo yeniliyoru savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Zaten yenilecek bu adam ama mantıklı ve makul bir şekilde yenilsin, sırıtmasın diyorum. Olay bu.
+1Neden Usopp'a farklı bir anlam yükleniyor anlamadım.Duvar arkasını görme ney la.Seziyor işte aurayı.K.hakinin olayı da bu zaten.Bilmem neredeki adamı sezip,yerini,gücünü tespit edebiliyorsun.Sanji göz yaşını sezip kurtarmaya gidiyor,Ray senden güçlü zilyon tane hayvan var diyor.Sadece nasıl işlediği gösterilmemişti.Belki onlar da Usopp gibi görüyor.Bunu bilmeden farklı bir dal demek zor.
@sword way
Law %100 gücünde olsa dahi Dof'a çok zarar veremez nedenlerini sayayım.
Mangaka Dof'u Law'a yendirtmez.
Şimdi Law yendi mi böler,mes yapar kısaca tek hamlede işi bitirir peki ya yenemezse? Bölme yok.Mes yok.Anca öyle sıyrık attırır mangaka.Counter shock yaptırır ki o da Vergo'ya bile çok koymuyor ki Dof'a koysun.Law fiziksel olarak hasar veren biri değil yense dahi meyvesi gereği.Yendikten sonra böldüğü parçaları room kapatıp keserek öldüredebilir.Ama yenemezse dediğim gibi pek hasar veremez.Bu yüzden çizik attı sadece diye küçümsemek doğru değil.Luffy gibi yumruk,tekme ile dövüşen biri olsa ve tek çizikle kalsa olay tamam Law'ı küçük,Dof'u büyük gör ama öyle değil.Adamın meyvesi müsait değil buna.Misal şimdi Luffy teke tek atıp yenilse dahi emin ol ciddi kan alır çünkü fiziksel savaş yapıyor adam.
Ama mangaka gene de ne yaptı? Issho ve Dof ile cebelleştirdi sonra Dof'a dedirtti ki 'hala kaçacak kadar gücü var mı?' sonra da çizik attırdı Dof'a.Yani bakın Law sağlam olsa... diye cümleler kurmamız,Law'ı ezmememiz için her şeyi yaptı.
Yani Law'a bakıp Luffy 1 vs 1 atamaz demek doğru değil.Dof Luffy'den üstün mü üstün ama aklıma Lucci geliyor.Onun gibi son bir iman patlamasıyla yenebilir.
ben daha da uçup bi ara içimden "Luffy niye plastikten kendi klonunu yapmıyor, ipten klon oluyor da plastikten neden olmasın" demiştimİki yıldır Luffy'nin ne yaptığını bilmiyor ama. Ne kadar güçlendi biz bile bilmiyoruz. Ayrıca Luffy'nin meyve çok ilginç saldırılar yapabilmeli bence, sadece gear 2-3 gibi değil lastik sonuçta kolundan bir kol daha çıkartabilmeli. (Abartılı bir örnek olsa da ne demek istediğimi anlamışınızdır umarım.) Yani 2 yılda 3-5 hakili saldırı dışında teknikler geliştirmiştir çünkü meyvesi gelişmeye çok açık, Oda nereye çekerse oraya gidebilir. Hatta Enel olayı gibi tel lastiği kesemez diyebilir, bir bakmışınız hızını 2-3 katına hatta daha fazla arttırmış bir Luffy görebiliriz.
Her ne kadar tam anlatamasam da anlamışsınızdır diyorum.![]()
Hacı yapacak bir şey yok.Meyvenin olayı bu pek fiziksel hasar vermiyor ama tek hamlede de kazanmanı sağlıyor.Luffy'nin Law'dan daha fazla zarar vereceği konusunda katılıyorum sana. Zaten Law bu iş için kendini yeterli görseydi Luffy'gille ittifak kurmazdı. Ancak Law'ın yeteneğinin Luffy'den farklı olması ve yeteneğiyle Mingo'ya Luffy kadar zarar verememesi benim değil Law'ın sorunu![]()
Siyahla yazdığın yerlere binaen Law, Luffy ile denk bir karakter olarak gösteriliyorsa bu adam sağlam olduğunda ne yapabilirdi diye düşünüyorum.. Yine de tırıs Mingo karşısında. Yani Luffy ne kadar zorlasa da bu adamı yenme ihtimali çıkmıyor eldeki verileri değerlendirdiğimizde. Anlık patlama olayı da beni tatmin etmiyor artık hacılar. Tamam gaza geliyoruz, güzel sahneler ortaya çıkıyor, Allah Allah hücum diyoruz ama bu adam bildiğin anlık patlamalarla korsanlar kralı olacak yavvv! Yani güç konusunda bir istikrar, bir güven vermiyor bana. Luffy güçlü tamam.. Ama o anlık patlamalardaki gücünü bir sabitleyemedi gitti. O yüzden böyle bir bossun anlık patlama ile harcanması beni hem tatmin etmez, hem de üzer açıkçası. Tehhh der geçerim.
Law Trebol olmayacak Cavendish geliyor alttan büyük ihtimalLuffy vs mingodan çok trebol vs law'ı merak ediyom valla. Bu iki meyvenin kapışması çok epik olacak
Birisi yorgun olduğunda illa dili dışarıda gezmesi gerekmiyor en basitinden...Kardeş kendi ağzınla yazmışsın kırık çıkığın 1-2 günde düzeldiği bir seri diye... Mingo Law'ın topuklarına sıkıyor sonra Luffy Law'ı sırtında taşımaya başladığı süreç içerisinde Law ''ohh beni taşıdın iyi oldu kendime geldim '' diyorÜstelik kendisini de tedavi etmiş kurşunlarını çıkarmış
Sen de Punk Hazard'dan Dressrosa'ya gelene kadar falan diyorsun. Çok uğraşmadım da şu sayfadan itibaren bak bakalım Law'da herhangi bir eziklik, çürüklük, yorgunluk, bitmişlik göstergesi var mı ?