Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet çöp.H.haki kullanıcısı adamların hepsi fiziksel olarak da çok güçlü adamlardır.Salt haki seni god yapmaz.

Dorukisi zayıf mı Usopp'un zayıf.
Dayanıklılığı kayda değer mi değil.
Hızı iyi mi değil.
Savaş becerisi üst düzey mi hayır.
Savaş tekniği çok mu tehlikeli hayır.
Korkak mı korkak.

Ee ne diyelim k.hakisi var diye god mu?

Tashgi'de de var.Rebecca'da da var.Boo'da da var.
Valla mesele kenbunshoku yada h.haki değil.O saydıklarının hepsi de olsa çok değişmez durum.Usopp ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamaz kolay kolay :/ Karakter gelişimine göre algılanmıyor çünkü kafalarda belli bir yer edinmiş artık.

Unknown

Ya en büyük fanı olduğum karakter haki açmış benden mutlusu yok şu anda :D
Bu adam keskin nişancı ama bazıları vergo gibi full beden koka yapıp yumruklarıyla dövüşmedikçe Usopp samayı ezmeye devam edecek sanırım
Adam sugara tek attı ve haki açtı,bölümün yıldızına laf atmayın
Yoo ben zamanında dediydim isterse Dofly e tek atsın hatta Fuji ye ama bu adam bir kaç çöpten korkmayı bırakmadıktan sonra gözümde her zaman çöp kalıcak..

Hani niye sadece Usopp niye Chopper yada Brook değil bu adamlarda korkuyor ama yeri geldi mi ciddileşip korkmuyorlar..

Ama bi yandan mutlu oldum uzun zaman sonra işe yaramış oldu gerçek anlamda..Bu adamın göre K. nişancılık yapması gereken buydu zaten. :/ Ayrıca K.haki olayında ise benim için garanti gibi birşeydi BB nin tayfasındaki adamda %100 K.haki ile vurmuştu Jaya da o martıları..Bir K.nişancı için K.haki garanti olması gereken birşey..

Yoo ben zamanında dediydim isterse Dofly e tek atsın hatta Fuji ye ama bu adam bir kaç çöpten korkmayı bırakmadıktan sonra gözümde her zaman çöp kalıcak..

Hani niye sadece Usopp niye Chopper yada Brook değil bu adamlarda korkuyor ama yeri geldi mi ciddileşip korkmuyorlar..

Ama bi yandan mutlu oldum uzun zaman sonra işe yaramış oldu gerçek anlamda..Bu adamın göre K. nişancılık yapması gereken buydu zaten. :/ Ayrıca K.haki olayında ise benim için garanti gibi birşeydi BB nin tayfasındaki adamda %100 K.haki ile vurmuştu Jaya da o martıları..Bir K.nişancı için K.haki garanti olması gereken birşey..

Sizde demişsiniz bunun görevi keskin nişancılık, korkaklık olayını anlarım da Usoppun bir zoro sanji gibi adam almasını beklemek yanlış bana göre

Bence o günlerde gelecek,Usopp sama omzunda tüfeği ile korsanlar kralının k.nişancısı, denizlerin korkusuz savaşçısı God Usopp olarak anılıcak

Valla mesele kenbunshoku yada h.haki değil.O saydıklarının hepsi de olsa çok değişmez durum.Usopp ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamaz kolay kolay :/ Karakter gelişimine göre algılanmıyor çünkü kafalarda belli bir yer edinmiş artık.
Sevip-sevmeme olayı salt güçle alakalı değil hacı o yüzden.Sırf tipinden,korkaklığından bile sevilmez Usopp.O yüzden fiziksel güç ve haki açısından gelişse de ona karşı antipati devam edebilir.Ama hakkı yenmez hacı.Adam Sugar'ı aradan çıkardı öyle yada böyle.Gelecekte de iyi işler yapılırsa söylenir.Yaranamama durumu olmaz yani.

Unknown

Sizde demişsiniz bunun görevi keskin nişancılık, korkaklık olayını anlarım da Usoppun bir zoro sanji gibi adam almasını beklemek yanlış bana göre

Bence o günlerde gelecek,Usopp sama omzunda tüfeği ile korsanlar kralının k.nişancısı, denizlerin korkusuz savaşçısı God Usopp olarak anılıcak
Zaten onu beklemiyorum bir Brook olsa yeter.Benim için kriterdir Brook..Luffy bir buraya saldırcaz dediğinde tepki göstermese yeter.Korkabilir ama yeterki panel kaplamasın :/

Çok beklersin :good: Anılmasına anılır şuan anılıyorda lakabının hakkını hiç bir zaman veremeyecek :/ Adamın hayali bile uydurma..

teoni

Usopp ve kenbunshoku haki hiç unmazdım ama gerekliydı , tayfanın keskin nişancılık görevini tam olarak yerine getirebilmesi için :good:

1stBlood

Sanji olmayınca One Piece'in değeri yarı yarıya düşüyo gözümde :D her bölüm bi umut açıyom ama hep hüsran

Zaten onu beklemiyorum bir Brook olsa yeter.Benim için kriterdir Brook..Luffy bir buraya saldırcaz dediğinde tepki göstermese yeter.Korkabilir ama yeterki panel kaplamasın :/

Çok beklersin :good: Anılmasına anılır şuan anılıyorda lakabının hakkını hiç bir zaman veremeyecek :/ Adamın hayali bile uydurma..
Bilmiyorum ya, benim Usoppdan beklentilerim hep büyük oldu,ileriki arclarda hala korkaklık yapıcaksa hayal kırıklığına uğrarım :/
Bir Laboon'u görmek kadar olmasada onun da bir hayali var işte :/

Unknown

Bilmiyorum ya, benim Usoppdan beklentilerim hep büyük oldu,ileriki arclarda hala korkaklık yapıcaksa hayal kırıklığına uğrarım :/
Bir Laboon'u görmek kadar olmasada onun da bir hayali var işte :/
Hayal dediğin arzuladığın birşeydir.Bu adamın yaptığı herkez hayalini söylerken "Ayneeen" demekle aynı şey ne yazık ki..Ayrıca korkak olmamak bir hayal değildir bunun için bir yerlere gidip eğitim alman gerekmez.Eğer korkaksan korkasındır değilsen değil..

Usop a küfür edenler suop cu oldu ahaha :D k.haki açmaması zaten dangalaklık olurdu,sen kral olacağım diyen,isim olarak şanı almış yürümüş adamın tayfasındasın.Baban desen yonkou baş elemanlarından.Şunu gördüm E.ODA cidden troll mangaka.Kızı o şekilde tekrar korkutmak.Kahkaha attım orda :D Dof çok sakin,çok sessiz.Croco gibi 3 raund olacak vs değil bu arc.Nasıl vs şekli toparlayacak meraklardayım.Dof yatırır sa kaldırmaz takrar.Meyvesi çok ters bir kere.Delici kesici.Haki desen o da çokca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık