Adam haki açtı abi mesafenin ne önemi var?Yok ya Ennies Lobbyden uzak olduğunu sanmıyorum o mesafenin. Aura falan diye uydurdu işte bişeyler![]()
Bakalım gerçekten haki mi yoksa Luffynin skypiada yaptığı hareketler gibi öylesine bir olay mı. Haki ise 4. adam Usopp olacak demektir.Adam haki açtı abi mesafenin ne önemi var?![]()
İnşallah hakidir.Bakalım gerçekten haki mi yoksa Luffynin skypiada yaptığı hareketler gibi öylesine bir olay mı. Haki ise 4. adam Usopp olacak demektir.
İmkansız gibi ama Luffynin Dofu eze eze yenmesini nasıl istiyorum anlatamamDof'un kendine güveni korkutucu. Bunu bi paspas etseler ne iyi olacak.
Umarım bir halta yarasın artık hakiden sonra kendine güveni gelir belki.İnşallah hakidir.Yani Usoop un bir gelişme göstermesi gerekiyor ki bence gösterdi en azından kaçmak yerine Luffy için yakalanmayı göze alması bile gelişmedir onun için.
B.Haki de olsa tadından yenmez artık sapanın yanına adam akıllı bir tüfek alsa hem Dresrosa silah ticareti merkezi gibi kendine silah alsın bir taneFranky yalan dolan.Bu tayfanın 4. adamı Usopptur artık.Adam kenbunshoku açtı daha ne olsun.Planın mükemmelliğinden bahsetmiyorum bile.
İmkansız gibi ama Luffynin Dofu eze eze yenmesini nasıl istiyorum anlatamam
Umarım bir halta yarasın artık hakiden sonra kendine güveni gelir belki.