Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Bölümü türkçe okuyunca o kadar da kötü olmadığını farkettim. :D

Onun dışında Senor Pink tip olarak ne kadar fail olsada karakter olarak hakkını vermek gerekir. :good: Ayrıca Franky kısmında baya eğlendim yahu :D

Cidden bu prensesin gücü ne ola ki ? Shirahoshi gibi birşey değildir meyve gücü olabilir mesela :/

Hayır Doflamingo samanın işine yarayacak ne gibi bir meyve olabilir ki :D adamın etrafı mükemmel meyve dolu cüce de ki meyve ne olabilir yani en fazla :D

Bunu bende merak ediyorum aslında acaba devleştirme(büyütme olarak ta düşünülebilir) meyvesi desem çok mu sallamış olurum :D
O senin dediğin meyve Fiilerde vardı Lilly diye bir kızda mini mini no miydi adı galiba küçülüp büyüyordu falan :D

Ayrıca Kinlerin Kaidoyla bir bağlantıları var kesin yani Law anlatırken Kin orada ecel terleri döküyordu resmen ve bu kin emonlar neden ülkelerinden ayrıldı yani tutturmuşlardı Zou diye onu açıkladılar mı ? Açıklanmadı galiba ama Kaidoyla kesin bir ilişkileri çıkacak..

O senin dediğin meyve Fiilerde vardı Lilly diye bir kızda mini mini no miydi adı galiba küçülüp büyüyordu falan :D

Ayrıca Kinlerin Kaidoyla bir bağlantıları var kesin yani Law anlatırken Kin orada ecel terleri döküyordu resmen ve bu kin emonlar neden ülkelerinden ayrıldı yani tutturmuşlardı Zou diye onu açıkladılar mı ? Açıklanmadı galiba ama Kaidoyla kesin bir ilişkileri çıkacak..
Başkalarını da yapabiliyor muydu? Hatırlamıyorum o bölümü. Ben luffygilin önüne çıkan dev oyuncaklardan fikir yürütmüştüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık