avatarlarınızı severek takip ediyorumOP'un özetini yaptım avatarda. Ben yine insaflıyım, 8 ağlak hatundan sonra, olayı bitirip tatlıya bağladım, kim bilir kaç prenses göreceğiz daha.![]()
avatarlarınızı severek takip ediyorumOP'un özetini yaptım avatarda. Ben yine insaflıyım, 8 ağlak hatundan sonra, olayı bitirip tatlıya bağladım, kim bilir kaç prenses göreceğiz daha.![]()
Sesli güldüm valla ayrı bir alemsin sen yaOP'un özetini yaptım avatarda. Ben yine insaflıyım, 8 ağlak hatundan sonra, olayı bitirip tatlıya bağladım, kim bilir kaç prenses göreceğiz daha.![]()
Yalnız o delikler o'nun kaleminden çıkmışa benzemiyorOnu ben de fark ettim. Çok ilginç bir durum. Kin'emon'u beklemiş sanırım. Yoksa duvara kapı çizer, yine çıkıp gidermiş.
Bunu bende merak ediyorum aslında acaba devleştirme(büyütme olarak ta düşünülebilir) meyvesi desem çok mu sallamış olurumHayır Doflamingo samanın işine yarayacak ne gibi bir meyve olabilir kiadamın etrafı mükemmel meyve dolu cüce de ki meyve ne olabilir yani en fazla
![]()
O senin dediğin meyve Fiilerde vardı Lilly diye bir kızda mini mini no miydi adı galiba küçülüp büyüyordu falanBunu bende merak ediyorum aslında acaba devleştirme(büyütme olarak ta düşünülebilir) meyvesi desem çok mu sallamış olurum![]()
Başkalarını da yapabiliyor muydu? Hatırlamıyorum o bölümü. Ben luffygilin önüne çıkan dev oyuncaklardan fikir yürütmüştümO senin dediğin meyve Fiilerde vardı Lilly diye bir kızda mini mini no miydi adı galiba küçülüp büyüyordu falan![]()
Ayrıca Kinlerin Kaidoyla bir bağlantıları var kesin yani Law anlatırken Kin orada ecel terleri döküyordu resmen ve bu kin emonlar neden ülkelerinden ayrıldı yani tutturmuşlardı Zou diye onu açıkladılar mı ? Açıklanmadı galiba ama Kaidoyla kesin bir ilişkileri çıkacak..