Yok ya Roger-Shanks ikilisini izlemek daha zevkli olurdu.Kk ve Shanksı yan yana savaşırken görürüz belki belli olmaz.
Yok ya Roger-Shanks ikilisini izlemek daha zevkli olurdu.Kk ve Shanksı yan yana savaşırken görürüz belki belli olmaz.
O daha hiç bir şey. 3. Opening miydi neydi. Robin daha düşmandı o zamanlar. Openingi açtım bir baktım miss all Sunday tayfadaŞu animatörler bu openingleri hangi kafayla yapıyor , olum çizdiğiniz seriden hiç mi haberiniz yok , manga felan okumayan biri olsa diyecekki Kaido ile Luffy bu arc çarpışıyor.
Önceki opening zaten rezaletti 3 amiral Sanji -Zoro ile dövüşüyordu.
Neyse One Piecenin animesi berbatlığını devam ettiriyor.
801'den başla okumaya.Uzun bir sürenin ardından güncele yetiştim, Dressrosa arcında 6. dakikadan başlattıkları animeyi son 2-3 bölümdür 3.dakikadan başlatmaları sinirlendirmedi değil. Genelde fiiller eğlenceli oluyordu ne kadar saçmalanırsa saçmalansın ama bu arc olmayacak gibi. Manga'ya tekrar başlama sırası geldi. Şu anki durumda kaçıncı bölümden başlamam lazım fikri olan var mı?
Dressrosayı da mangadan okuyup hızlıca ilerle bence. Yani daha zevkli olur.Uzun bir sürenin ardından güncele yetiştim, Dressrosa arcında 6. dakikadan başlattıkları animeyi son 2-3 bölümdür 3.dakikadan başlatmaları sinirlendirmedi değil. Genelde fiiller eğlenceli oluyordu ne kadar saçmalanırsa saçmalansın ama bu arc olmayacak gibi. Manga'ya tekrar başlama sırası geldi. Şu anki durumda kaçıncı bölümden başlamam lazım fikri olan var mı?
Kaç bölüm ediyor mangada? Çok uzun sürer gibi duruyor gözüm korktu.Dressrosayı da mangadan okuyup hızlıca ilerle bence. Yani daha zevkli olur.
700-801 arası, 102 sayı.Kaç bölüm ediyor mangada? Çok uzun sürer gibi duruyor gözüm korktu.
Hızlı geçer direkt oku. 700den başla.Kaç bölüm ediyor mangada? Çok uzun sürer gibi duruyor gözüm korktu.