Tüm ada tek vücut oldu ya işte onu diyorlar, hepsi 1 tarafta Dofy diğer tarafta.Aldı diyolar ben bilmem.
Tüm ada tek vücut oldu ya işte onu diyorlar, hepsi 1 tarafta Dofy diğer tarafta.Aldı diyolar ben bilmem.
Hacı utanmadan tüm ada demeyin bari.Tüm ada tek vücut oldu ya işte onu diyorlar, hepsi 1 tarafta Dofy diğer tarafta.
Hayır hani ordu gibi şeyler de teklik ifade eder ya ondan şey ettim. Okudum oraları ve helal olsun Luffy dedim.Hacı utanmadan tüm ada demeyin bari.
Tüm ada ile dövüş Luffy'nin Ennies Lobby'de yaptığı gibi olur. Aç oraları oku.![]()
Kkg ile işte o boyuta yetişiyor. Daha vardır o ayarda teknikleri. Rayleigh adadayken bulmuş kkg tekniğini.Pek beğenmedim opening'i, Kaidou ile Luffy G4'de aynı ebatta değildir diye hayal ediyordum. Belki hala öyledir ama Opening'de görünce biraz sevindim de gibi. Neyse dandik olmuş.
Kk ve Shanksı yan yana savaşırken görürüz belki belli olmaz.Openingi yeni gördüm de o Roger ve Shanks harbi efso olmuş.Çok karizma durmuşlar.Shanks'ı çok sevmezdim de fanı olasım geldi.
KK Roger ve yonko Shanks'ı şu seri de yan yana savaşırken görmekte efso olurdu.