Issho hiç tepki vermedi yav.Kizaru oılsa orada öyle mi olurdu
Oysaki ben saraya iki üç tane meteor atar, dof aşağı düşünce de bizimkiler halleder diye düşünmüştüm

Issho hiç tepki vermedi yav.Kizaru oılsa orada öyle mi olurdu
Aokiji'nin ne kötülüğünü gördün onu da yazsaydın?Diğer amiralleri gördük. Fujiyi de gördük. Hiçbiri fuji kadar sivillere veya kendi adamlarına önem vermedi. O sağal sola ateş eden denizciyi fuji yere yapıştırıyor.Diğerleri olsa anında harcarlardı.
Ayrıca amiralin schibukailikten düşürme yetkisi var diye biliyorum. Dofun yaptıklarını gördü.Bütün krallık bu olaya şahit. Şu an gidip dofu indirse bir şey diyemezler. Zaten en başından söyledi fujitora luffylerin işi bitsin senide aradan çıkarıcam diye.
Ek olarak ben amirallerin hükümeti pek fazla salladığını düşünmüyorum.Denizcilerin en güçlü adamları yeri geldimi gayet rest çekebilmeliler.
Meteor atamaz.Meteor atabilmek için yerden büyük bir kaya parçası kesiyor.Ondan sonra yerçekimini azaltarak yükseltiyor sonrada müthiş bir hızla yerçekimi uygulayarak meteora dönüşmesini sağlıyor sürtünme sayesinde.Fakat kafes olduğu için o kaya parçası gerekli yüksekliğe ulaşamaz diye düşünüyorum.Baksana burada ta nereden geliyor.Issho hiç tepki vermedi yav.
Oysaki ben saraya iki üç tane meteor atar, dof aşağı düşünce de bizimkiler halleder diye düşünmüştüm![]()
1- Aokiji 1 ihtiyar için 2 adayı 1 haftalığına birleştiriyor. Dostu için, taa nerden haritada gözükmeyen bir adaya geliyor. Vefasından dolayı korsanları kurtarıyor vs.Diğer amiralleri gördük. Fujiyi de gördük. Hiçbiri fuji kadar sivillere veya kendi adamlarına önem vermedi. O sağal sola ateş eden denizciyi fuji yere yapıştırıyor.Diğerleri olsa anında harcarlardı.
Ayrıca amiralin schibukailikten düşürme yetkisi var diye biliyorum. Dofun yaptıklarını gördü.Bütün krallık bu olaya şahit. Şu an gidip dofu indirse bir şey diyemezler. Zaten en başından söyledi fujitora luffylerin işi bitsin senide aradan çıkarıcam diye.
Ek olarak ben amirallerin hükümeti pek fazla salladığını düşünmüyorum.Denizcilerin en güçlü adamları yeri geldimi gayet rest çekebilmeliler.
Yerden kaya parçası kesiyorsa sol alt köşedeki resimde gözükmesi gerekmezmi? Ama dediğin gibi ise o ipi kesememe olayı mantıklı olur.Meteor atamaz.Meteor atabilmek için yerden büyük bir kaya parçası kesiyor.
![]()
Kaya kesmiyor ya.Meteor atamaz.Meteor atabilmek için yerden büyük bir kaya parçası kesiyor.Ondan sonra yerçekimini azaltarak yükseltiyor sonrada müthiş bir hızla yerçekimi uygulayarak meteora dönüşmesini sağlıyor sürtünme sayesinde.Fakat kafes olduğu için o kaya parçası gerekli yüksekliğe ulaşamaz diye düşünüyorum.Baksana burada ta nereden geliyor.
![]()
Öyle değil. Fujitora her hareketinde kılıcı ile bir daire çiziyor ve o daireye yerçekimi uyguluyor. Meteor sahnesi de böyle. Çizdiği daireye meteor indiriyor, kaya kesip yükseltme durumu yok.Meteor atamaz.Meteor atabilmek için yerden büyük bir kaya parçası kesiyor.Ondan sonra yerçekimini azaltarak yükseltiyor sonrada müthiş bir hızla yerçekimi uygulayarak meteora dönüşmesini sağlıyor sürtünme sayesinde.Fakat kafes olduğu için o kaya parçası gerekli yüksekliğe ulaşamaz diye düşünüyorum.Baksana burada ta nereden geliyor.
![]()
Peki şimdi meyvesi yerçekimi meyvesi mi meteor meyvesi mi ? O nasıl iş.Animede daha geçen çıktı.Ani bir kesme hareketi yapıyor havaya doğru bir kütle yükseliyor.Manga resmini de koydum.Orada da yükseldiğini mangaka göstermiş.Zaten meteor çok büyük değil.Krater oluşmasına bakarak meteorun büyüklüğünü yorumlamak yanıltıcı olabilir.Çarpma çok şiddetli ve bu yüzden krater açıyor.Çok şiddetli olduğu için ve aynı kumar oynarken yaptığı gibi zeminde yer çekimi sayesinde delik açtığı için o krater oluşuyor.Çarpma etkisiyle zemin göçmüş bile olabilir.Dediğim gibi belirleyici olmaz yanıltıcı olabilir.Öyle değil. Fujitora her hareketinde kılıcı ile bir daire çiziyor ve o daireye yerçekimi uyguluyor. Meteor sahnesi de böyle. Çizdiği daireye meteor indiriyor, kaya kesip yükseltme durumu yok.