Kimse de demiyor doflamingo usopp a god dedi direk kendisi dedi bu adam artık nasıl bi istihbarat gelmişse dof diye haftalardır yüceltilen adam usopp-sama yı en üst nokta yaptı daha siz düşünün

bu kadar şeyden sonra bari köyündeki doktor kızı kapsaAdam efsane olacak ya bu arktan sonra.![]()
Diğer amiralleri gördük. Fujiyi de gördük. Hiçbiri fuji kadar sivillere veya kendi adamlarına önem vermedi. O sağal sola ateş eden denizciyi fuji yere yapıştırıyor.Diğerleri olsa anında harcarlardı.Fuji'nin en insaflı amiral olduğu senin görüşün. :/ Daha kişiliğine dair pek bir şey görmedik, hemen en insaflı yaptınız. Hangi amiral olsa sivilleri düşünürdü o adada. Sonra Fuji neden Dof'a karışamıyorsa, Kizaru da karışamaz, Akainu da karışamaz. Adamın arkasında hükümet var, amiraller ise hükümetin köpeği, havlar en fazla. :/
Adam şibukai ama aynı zamanda da kutsal ejder. Cp-0 gelmiş adamın isteğiyle. Bu faktörü de unutmayalım.Diğer amiralleri gördük. Fujiyi de gördük. Hiçbiri fuji kadar sivillere veya kendi adamlarına önem vermedi. O sağal sola ateş eden denizciyi fuji yere yapıştırıyor.Diğerleri olsa anında harcarlardı.
Ayrıca amiralin schibukailikten düşürme yetkisi var diye biliyorum. Dofun yaptıklarını gördü.Bütün krallık bu olaya şahit. Şu an gidip dofu indirse bir şey diyemezler. Zaten en başından söyledi fujitora luffylerin işi bitsin senide aradan çıkarıcam diye.
Ek olarak ben amirallerin hükümeti pek fazla salladığını düşünmüyorum.Denizcilerin en güçlü adamları yeri geldimi gayet rest çekebilmeliler.
Kizaru olaydı dof daha konuşmasını bitirmeden ışık hızında tekmeyi gömerdi suratına. Dof'un işi bittikten sonra da o ipler öyle olacak değil ya.
Oğlu çıkıcak demiştim bi kaç kere bidaha söylüyorumDoflamingo ihtiyarlardan sarışının kardeşi çıksa ne bomba olur yalnız var ya![]()
Oğlu çıkacak kadar yaşlı görünmüyor.Doflamingo 40 küsür yaşında.Bu adamda çok yaşlı görünmüyor.Kardeşi çıkmasını tercih ederim.Oğlu çıkıcak demiştim bi kaç kere bidaha söylüyorum![]()