Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffynin ezilmediğini nasıl söylerime getiren bir yorum olmuş. Resmen luffyi savunma yorumu. Luffy yerine sanji olunca eziliyor, luffy olunca ezilmedi oluyor. Adam kesildi suratına yumruğu yedi ağzı burnu kanamış yerde yatıyor ama ezilmemiş oluyor luffy. Zoro gider amiralle dövüşür amiral yer çekimini kullanır zoronun gözlük çatlar, çukura düşer, çukurdan karşı atak yapıp çıkar ve ağzı kanamış biçimde dizinin üzerinde durur. luffy 1 kesik bir surata darbe ağzı kanlı, zoronun ağzı kanlı. Luffy çevikti, hızlıydı oluyor. Zoro ezildi oluyor. Amirale diz çöktü diyen sen o dönemde zoro için amiral zoroyu doftan kurtardı dediydin. Benim gördüğüm amiral dofun yanında olsa luffyi de kurtarırdı senin mantığınla gidersek.

Biraz objektif olun. Siz sadece doflamingo çok güçlü amiral seviyesinde bile olabilir diye luffyi de onu indireceğini var sayıp luffy de çok güçlü diyorsunuz. Göz var nizam var. Ölü bedenli hem dofla hem fujitora ile mücadele etmiş law bile eliyle dofun surata çizik attı. Bu mu saatlerce dofu gebertecem diye arayan luffynin gücü? Ölü bir law kadar olamadı. Neymiş efendim balon yaptı diğerlerini kurtardı. Aman ne marifet zaten o adamlar da o yüksekten düşse ölecek kişilerdi. law doğranmış kurşun yemiş ölmemiş kyros canavar, riku gene canavar zemine çarpıp ölecek. Dünyanın en komik fıkrası gibi bir şey.

luffy Fanboyları mutlu eden yorumun için gene teşekkürler ama objektif değildi hem de hiç değildi. Zoro sanji ne kadar ezildiyse luffy de o kadar ezildi. Bunu söylemek zor olmasa gerek.
Bu nasıl bi Luffy yerme hareketidir. La Sanjiyi kontrol etti peki Luffy?:( Sanji ölecekti birisi kurtardı ama burda şansa bak tem tersi olyor Luffy can kurtarıyor.;) Luffyle sadece kendi değil kukladı yardımı ile kapışıyor ve en büyük işi kuklası yapıyor ve sonuçta güzel bi yumruk yiyor suratına ama sonra Luffy'i çaresizce yardım mı bekliyor yada yerinden mi kalkamıyor? La yumruk yedi kafası kopmadı :/

luffynin ezilmediğini nasıl söylerime getiren bir yorum olmuş. Resmen luffyi savunma yorumu. Luffy yerine sanji olunca eziliyor, luffy olunca ezilmedi oluyor. Adam kesildi suratına yumruğu yedi ağzı burnu kanamış yerde yatıyor ama ezilmemiş oluyor luffy. Zoro gider amiralle dövüşür amiral yer çekimini kullanır zoronun gözlük çatlar, çukura düşer, çukurdan karşı atak yapıp çıkar ve ağzı kanamış biçimde dizinin üzerinde durur. luffy 1 kesik bir surata darbe ağzı kanlı, zoronun ağzı kanlı. Luffy çevikti, hızlıydı oluyor. Zoro ezildi oluyor. Amirale diz çöktü diyen sen o dönemde zoro için amiral zoroyu doftan kurtardı dediydin. Benim gördüğüm amiral dofun yanında olsa luffyi de kurtarırdı senin mantığınla gidersek.

Biraz objektif olun. Siz sadece doflamingo çok güçlü amiral seviyesinde bile olabilir diye luffyi de onu indireceğini var sayıp luffy de çok güçlü diyorsunuz. Göz var nizam var. Ölü bedenli hem dofla hem fujitora ile mücadele etmiş law bile eliyle dofun surata çizik attı. Bu mu saatlerce dofu gebertecem diye arayan luffynin gücü? Ölü bir law kadar olamadı. Neymiş efendim balon yaptı diğerlerini kurtardı. Aman ne marifet zaten o adamlar da o yüksekten düşse ölecek kişilerdi. law doğranmış kurşun yemiş ölmemiş kyros canavar, riku gene canavar zemine çarpıp ölecek. Dünyanın en komik fıkrası gibi bir şey.

luffy Fanboyları mutlu eden yorumun için gene teşekkürler ama objektif değildi hem de hiç değildi. Zoro sanji ne kadar ezildiyse luffy de o kadar ezildi. Bunu söylemek zor olmasa gerek.
Tamamen senin mantığınla yazıyorum; o ne kadar ezdirmemeye çalışıyorsa sen de bir o kadar ezmeye çalışıyorsun.

Seninki de yorum ama lezzetli değil:)

Fazla alınmış ama biraz hakkı var gibi
Sanjiye olduğunda E.Oda neden sanjiyi bu kadar eziyor diye konular bile açıldı .
Zoro ya olduğunada , Amiral Zoroya diz çöktürttü.
Gibi yorumlar baya bir dolaştı etrafta . Ama ne yaparsın E.Odanın tarzı bu önce tokatlatıp sonra İyi bir mücadele olucagının sinyalini veriyor.
Crocoda Luccide 2 kere tokatlattı bakalım bunda da öyle yapucakmı

90 lı olup 97 de Op takibine başlayan Op profesörü olan biri vardı ondan Bizi aydınlatmasını rica ediyorum

Alpamis

çipetpet

Haki kullanmasın kolunu uzatmasın meyve kullanmasın havaya zıplamasın ? ne yapacak bu adam kardeşim anlamıyorum

çünkü ezildi. zoro da sanji de luffy de bu arc ilk vslerinde ezildi. Bu kadar basit. Bak ben 3ü de ezildi diyorum. Siz sanji ve zoro ezildi luffy ezilmedi diyorsunuz. Ben de objektif olun diyorum.

Neredeyse doflamingo armament yapmasa luffynin g2sini durduramayacaktı diyeceksiniz. Bakın aşağıda doflamingonun bir çöpü var g2 durduruyor. Luffy haki kullanmasın sadece g2 ile frankyi zor indirir.

Bana kalırsa Zoro ezilmedi,Sanji ezildi.

La Luffy nerden yendi bu Lucciyi şu teknikle Luffy bunu ysptınmı tek atöası lazım yoksa ezik:/
Mangayı açın okuyun şuan o teknik güç bakımından ilk 5 girebiliyor mu :/

Madao38

Eline ağzına sağlık hocam

Mr.1 Zoro'yu yerin dibine soktu o zaman.
Aynı şekilde Lucci, Luffy'i yerde kanlar içinde bıraktı, kendi yoluna gidiyordu adam.
Bunlara rağmen kazandılar ki,
Dof olayında Luffy hiçbir şey olmamış gibi duruyordu aşağıda, buna ezilme denmez bence.
Ayrıca Dof'ta gücünü gösterecek tabii ki, Law'ı mahvetti, Luffy'e de kolay kolay yenilmeyecek, daha kötü darbelerde vuracak bana kalırsa sonuç önemli.
Ha Monet konusunda Luffy'nin içine düştüğü durum benimde hoşuma gitmedi, Monet'i yerden yere vurup devam etmesi lazımdı ama Momonosuke ile karşılaşması gerekiyordu bir yandan da Oda öyle uygun görmüş.

Alpamis

çipetpet

Kardeşim Luffy'nin 2 yıllık aradan sonra sınırını görmedik biliyorsun Aynı arcta Lucciden tek yedikten sonra gidip adamı alabilmişti çok zorlansada ama Lucci'nin karşısında ilk başta aşırı ezilmişti anlayacağın ciddiye almadıktan sonra Luffy'den birşey bekleme adam ciddiye aldı gitti Bellamy'i tekledi şimdi az kaldı Doflamingo'nun da yiyeceği o büyük dayağa zorlanacak ama o dayağı yiyecek Doflamingo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık