Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Ne fark ediyor güzel kardeşim? İkisi ni de zoro tek slahsla kesebilir. Biz bunu gördük. Ne yani kesemeyecek mi zoro luffy 2 saatte kırdığı duvarı? Ne kadar sert olduğunun bir önemi mi var? Çelikten daha mı sert sence?

Franky örneğini bile yanlış anlamışsın. Ben luffynin hakisiz g2 ile frankyi yenemeyeceğini söylüyorum. g3 işin içine katmıyorum. g3le tabiki yener. Ama görüyoruzki luffy g2 hakisiz gatlingi çok da güçlü değil. Önüne gelen durduruyor. Yeni dünyada haki kullanmak zorunda. Bunu anlamak zor mu ya.

yav he he hepinize he. valla yoruldum sabahtan eri 3 saattir. Sen zaten gökyüzü arcında da sadece luffynin enelle dövüşünü okumuştun gerisine bakmamıştın. Belliki punk hazarda da bakmamışsın. Aç ta bir bak ilk g3+kokayı yediğinde birleşme var mı yok mu.

Doğru düzgün manga okumayan birine verecek başka cevabım yok maalesef kusura bakma. Zaman kaybı olacak benim için.
Bilader anlatamıyoruz sanırım, o sahnede Monet bıraksaymış o zaman niye devreye giriyor? Oda çiziyor kardeşim o sahneyi, Ceasar'ın gözler nasıl faldır faldır dışarı çıkmış görmüyon mu, çünkü kendisini pert edecek bir saldırı geliyor. Gönderdiğin sayfa bile bu işten anlamadığını açıklar nitelikte.

Enel ne alaka? Enel kendi meyvesiyle ' Amaru ' form açıyor 200 milyon volt o tekniğin adı. Ceasar'ın ki farklı Smiley ile birleşiyor ve bedeni büyüdüğü için normal Jet gattling yeterli olmaz. Oz gibi düşün bunu, Luffy iki sene önce dahi devlere jet gattling atmamasının sebebi bu idi, onlara hep g3 kullanıyordu çünkü bedenleri büyük anca bitirici vuruşu yapabilir. Mf ve İd de bunun örnekleri var.

Roronoa Zoro

Bilader anlatamıyoruz sanırım, o sahnede Monet bıraksaymış o zaman niye devreye giriyor? Oda çiziyor kardeşim o sahneyi, Ceasar'ın gözler nasıl faldır faldır dışarı çıkmış görmüyon mu, çünkü kendisini pert edecek bir saldırı geliyor. Gönderdiğin sayfa bile bu işten anlamadığını açıklar nitelikte.

Enel ne alaka? Enel kendi meyvesiyle ' Amaru ' form açıyor 200 milyon volt o tekniğin adı. Ceasar'ın ki farklı Smiley ile birleşiyor ve bedeni büyüdüğü için normal Jet gattling yeterli olmaz. Oz gibi düşün bunu, Luffy iki sene önce dahi devlere jet gattling atmamasının sebebi bu idi, onlara hep g3 kullanıyordu çünkü bedenleri büyük anca bitirici vuruşu yapabilir. Mf ve İd de bunun örnekleri var.

Roronoa Zoro

heee o haklısın. o zaman amiral de zoroyu bıraksaydı da doflamingo perte çıksaydı.

ben ne demişim enel ile ilgili sen ne anlatmışsın tamamen farklı dünyaların insanlarıyız bence ayrılmalıyız lucci.

son mesajımdı iyi forumlar herkese.

bi de amaru falan diyor :hhh:
Amiralle Ceasar'ın sahnesini örnek gösteriyor yav, cidden bunalıma girdim şuan. Dof kendisine gelen saldırıdan korkmuyor, ama Ceasar kendisine gelen saldırıdan korkuyor. O jet gattling i yiyipte Ceasar'ın hala kalkacağını söylüyorsun :alkis:

Tamam kardeşim sanada iyi forumlar takıl sen.

Ama orada ' Koka ' kullanıyor iyi bak ele :ehe:

G2+ Koka ( Dev e uyguladığı saldırı epey güçlü )

Benim anlatmak istediğim Monet orada ' Anlık ' devreye girmeseydi Ceasar 2.dövüşün son virajlarındaydı, o jet gattling bitirici vuruştu o an için. Yoksa gelen saldırıya öyle ' Höth ' diye bakmaz.

Ben burasını ego boşaltım merkezi olarak kullananlar var deyince neden böyle söylüyorsun diye serzenişte bulunanlar var.

heee o haklısın. o zaman amiral de zoroyu bıraksaydı da doflamingo perte çıksaydı.

ben ne demişim enel ile ilgili sen ne anlatmışsın tamamen farklı dünyaların insanlarıyız bence ayrılmalıyız lucci.

son mesajımdı iyi forumlar herkese.

bi de amaru falan diyor :hhh:
Milletin kafayı şişirip şişirip gittin resmen tebrik ederim.

Dof'un tüm adayı etkileyen bir teknik kullanması amirali harekete geçirebilir.
Harekete geçmeyebilir de. Eğer akainu, issho'yu serbest bırakmazsa yani Dof'u yakalama emri göndermezse karışamaz. Shic'in adası özerk. Denizciler müdahil olamıyorlar pek. Ancak Law ve mugivara tayfasına müdahale edebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık