Harbi sen niye üyesin.Hoşgeldin kardeşim hayırlı olsunİçinden gelmiyorsa yazma ben 3 senedir üyeyim mesaj sayısı ortada
![]()

Harbi sen niye üyesin.Hoşgeldin kardeşim hayırlı olsunİçinden gelmiyorsa yazma ben 3 senedir üyeyim mesaj sayısı ortada
![]()
hoşgeldin , naptın dostum 89 sayfa mı okudun , helal olsun valla ben bi kaç sayfa okumaya üşeniyorumdaha yeni üye oldum önce yorumları okuyayım sonra yazarım dedim 89 sayfa okudum yazıcak bi halim kalmadıneyse bi daha ki bölüme artık
![]()
Luffy'de başkasının meyvesini hiç düşünmeden ağzına atmıştıPüff, neyin kralı gönüllerin karalı mı![]()
O gitsin devrimciler kralı olsunOnuda olamazki :/ Anca gelir başkasının meyvesini hiç düşünmeden ağzına atar
![]()
Hosgeldin oncelikle, merak etme yanliz degilsin, ben de her hafta ayni olayi yasiyorumdaha yeni üye oldum önce yorumları okuyayım sonra yazarım dedim 89 sayfa okudum yazıcak bi halim kalmadıneyse bi daha ki bölüme artık
![]()
Sen bir de benimkine bakHoşgeldin kardeşim hayırlı olsunİçinden gelmiyorsa yazma ben 3 senedir üyeyim mesaj sayısı ortada
![]()
Hosgeldin oncelikle, merak etme yanliz degilsin, ben de her hafta ayni olayi yasiyorum
Sen bir de benimkine bak![]()
selamHarbi sen niye üyesin.![]()
haha daha once nickini bile gormedim
Luffy o zamankar 7 yaşındayken bu kendini bilmez 22 yaşlarında. İkisinin eylemleri karşılaştırılamaz.Luffy'de başkasının meyvesini hiç düşünmeden ağzına atmıştı![]()