bende sanjiye gitsin istiyordum meyve ama sabo varken yakışmazPüff, neyin kralı gönüllerin karalı mı![]()
O gitsin devrimciler kralı olsunOnuda olamazki :/ Anca gelir başkasının meyvesini hiç düşünmeden ağzına atar
![]()

bende sanjiye gitsin istiyordum meyve ama sabo varken yakışmazPüff, neyin kralı gönüllerin karalı mı![]()
O gitsin devrimciler kralı olsunOnuda olamazki :/ Anca gelir başkasının meyvesini hiç düşünmeden ağzına atar
![]()
Devrimcileri ezmiyorumki direk ben Saboyu eziyorumKk olacam demedi de o velet dediğin kişinin gücünü tam anlayamamışsın sen heraldeDevrimcileri niye bu kadar ezdin ki ? başlarında ki adam dünyanın en güçlüsüdür bana göre.
Ace ben Wb ye katılamam diyordu ne oldu ? Seni ölümden dragon kurtarsın senin düşüncelerinle onun ki ile aynı olsun sen gider korsan mı olursun devrimcimi ?Devrimcileri ezmiyorumki direk ben Saboyu eziyorumGüçlü ama ne tarafa çekseler oraya gidiyor.
Korsan olucam ile başladı devrimci oldu, hayatını denizci olarak bitirecek![]()
Valla bu zor karardan önce kardeşlerim dediğim adamlara; la üzülmeyin ben yaşıyorum derdim :/Ace ben Wb ye katılamam diyordu ne oldu ? Seni ölümden dragon kurtarsın senin düşüncelerinle onun ki ile aynı olsun sen gider korsan mı olursun devrimcimi ?
korsanlığı bile bilmiyordu bebelerŞuda var Sabo korsan olucam derken devrimcileri biliyormuydu acaba?
One piece sonundada görebilirdik ama şimdi gördükValla bu zor karardan önce kardeşlerim dediğim adamlara; la üzülmeyin ben yaşıyorum derdim :/
Hoşgeldin kardeşim hayırlı olsundaha yeni üye oldum önce yorumları okuyayım sonra yazarım dedim 89 sayfa okudum yazıcak bi halim kalmadıneyse bi daha ki bölüme artık
![]()