Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi noldu dof a tek mi atti öldü mu dof ? Su an sok geciriyorum law bisey mi yapti dicemde kairoseki yok muydu ? Olsa bile neden kurtarsin ki kendi öldurmek falan mi istiyo buda cok sacma anlamadim hic

okanil

Dof'u bırakın da Sabo ne yaptı öyle ya :D
Aşırı haki mi yükledi nedir, aniden bir güç saldı ellerinden aşağıya, inanılmaz bir patlama oldu. Sabo'nun tekniklerini çok sevdim. Ejder Pençesi, Ejder Nefesi! Ne ejdermiş be.
sonuçta adam Monkey D. Dragon'un öğrencisi :D

akşam 5 te sınav var 6 da biter o saatlere kadar cevrilmemiş olursa ben çeviririm mangayı çok vakit almaz zaten işte bu çevirileri nasıl scanlara aktaracaz o konuda pek bilgim yok bilen biri mesajla bana açıklayabilirse bu haftadan sonraki haftalarda manga çevirililerine yardımcı olabilirim.

Bolumu aceleyle okudum dof tek yedi gibi gozuktu ama bence boyle birseyin olma olasiligi dusuk dof kurtulacak ama nasil hic kesemedim meyvesiyle ilgili bisey cikacak galiba

Dof ayvanın en hasını yedi. Hadi git, öl... :ehe:
Robin-chwannn da geldi. Usopp'un yine Allah belasını versin.
Riku'ya da içim ayrı bir cız etti. Dof'u kesme sahnesi geçenki ile aynıydı. Ama Dof'a bir şey olmadı gibime geldi.
Sabo da ayrı hayvan.

Roronoa Zoro

Dof'un ölümünü geç...
Bu Sabo tam bir hayvan oğlu hayvan. Ace bokunu yesin bu çocuğun. En yüksek KK potansiyelli herif kesinlikle Sabo'dur. Net oğlu net. Ne yazık ki çocuk devrimci... Adam bildiğin deprem etkisi yaptı B. Haki ve teknik ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık