Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jporta

kolezyumun altından direk gidiş vardı oyuncakların olduğu çöplüğe. sabo ortalığı yıktığına göre arenadakiler aşağı robinlerin yanına düşecektir

trebol ve pika bir anda ortadan kayboluyor neden acaba?kafası kopan taklit veya dofun adamlarının bir gücü nedeniyle olusan bir şey olabilir.

Bence E.Oda bize 1 nisan sakasi yapiyor.cokl kolay bir sekilde oyuncaga donusen kyros dof tek atiyor amirale kuzan atar yapmis smoker tamponu cizmis crocodile artislik yapmis oz bacagini almis jozu yu maymun etmis dof tek yiyor yuh artik
biz bosuna mi dof ws luffy icin bekledik bu arc ta mi gercek guclerini goremicekmiyiz tayfanin

Sabo bölümünden sonra, güzel bir bölüm daha geldi sonunda. İşler hız kazandı iyice.

DOF teorileri ile geçecek bir hafta bu forumda. Gönlümden geçen, Kuros'un tek atmış olması. Zira attı da :)

Ancak, hemen öncesinde Law'ı göstermeleri bi işaret bence. Dof benim, onu ben yeneceğim düşüncesi ile, kafayı kendi almış gibi duruyor. Kan dökülmedi vs.. Ancak, nasıl alsın? Dof onu böyle başıboş bırakmış olabilir mi oracıkta? İstediği vakit, onun bunu kafasını başını koparmaz mıydı.

Olay Dof'un meyve gücüyle ilişkilendirilmeli. Ya da bırakın ölsün gitsin. Luffy ile olacak dövüşlerini görmeyiverelim. 30 bölüm dövüşürler yoksa.

Bu nasıl iştir böyle Law kelepçelenmiş durumda. Daha önce Dressrosada olmadığı için kelepçeleride değiştiremez. Saraya baygın şekilde girdi.
Ya Dof Enelin kendini canlandırması gibi Kafasını dikecek yada Dof. logia (logiaların akışkan olması gerekiyordu orasıda tuhaf)

ölsün dof ya yok öyle oldu böyle oldu panik yaptı dikkatsiz davrandı ve 10 senenin intikamını curos aldı bence dof için güzel final law ve luffy de burdan bigmoma yürür luffy zaten savaş açmıştı.

Sabo'yu da geç, Dragon nasıl biri acaba :D Yonkou gücündedir en az diyorduk. Öyle çıkacak gibi.
enel vs dragon sence ? :ehe:

dipnot; yahu öldüyse ben sahsen hazmederim,farklılık olur.bu ne öyle hep ezilirler,luffy kurtarır.bak kral gibi adam, tek basına, tek bacagıyla tek attı. :D

luffye rakip arıyorsanız, gemisine dalan yonko veya adamları,sonra amiral issho var orda.

saka bir yana sabonun gücünü görünce dofda luffyde gitsin kumda oynasın.hatta issho bile dövüsmez onlan,adam resmen arenayı dagıttı.gecen hafta eşitlik yok kim üstün belli demiştim,çünkü sabo dalga geciyordu ama adma harbi makaraya sarmıs burgessi,hadi işim var yaylanın dedi bir koydu arena gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık