Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya law neden dofu kurtarsın ? Bunun bana gore mantiklı bir aciklamasi yok.

Kendi yenecek ondan kurtarti diyosaniz eger bana gore law malın önde gidenidir.
Zaten yenilme ihtimali olan birini kendi istegi ile kurtarmaz.

Dof'u bırakın da Sabo ne yaptı öyle ya :D
Aşırı haki mi yükledi nedir, aniden bir güç saldı ellerinden aşağıya, inanılmaz bir patlama oldu. Sabo'nun tekniklerini çok sevdim. Ejder Pençesi, Ejder Nefesi! Ne ejdermiş be.

Abi dün geceden beri neler olmuş neler yavv. :ehe:

Dof gibi bir karakterin, hani kime karşı ya da nasıl bir durumda olursa olsun "tek" yiyebileceğini düşünemiyorum, aklım almıyor bu durumu. Dof için, yer altının simsarı dendi 3 hakisi var dendi o dendi bu dendi, şimdi kalkıp tek bacaklı yıllardır eline kılıç almamış hatta paslanmış bile diyebileceğim bir karakter tarafından tek yemesi akla hayale sığmıyor, en azından op mantığı çerçevesinde.

Ayrıca Law'ın Dof'u kurtarması için ne gibi bir sebebi olabilir ki, adam karşısına çıktı 13 yıl öncesinin hesabını kapatmanın zamanı geldi Dofly dedi herife. Şimdi kalkıp da kurtarması çok saçma kaçar. Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kairosekilerle etkisiz hale getirilmiş vaziyette eğer kurtulursa, Law tarafından kurtulursa iyi söverim. :/

Abi dün geceden beri neler olmuş neler yavv. :ehe:

Dof gibi bir karakterin, hani kime karşı ya da nasıl bir durumda olursa olsun "tek" yiyebileceğini düşünemiyorum, aklım almıyor bu durumu. Dof için, yer altının simsarı dendi 3 hakisi var dendi o dendi bu dendi, şimdi kalkıp tek bacaklı yıllardır eline kılıç almamış hatta paslanmış bile diyebileceğim bir karakter tarafından tek yemesi akla hayale sığmıyor, en azından op mantığı çerçevesinde.

Ayrıca Law'ın Dof'u kurtarması için ne gibi bir sebebi olabilir ki, adam karşısına çıktı 13 yıl öncesinin hesabını kapatmanın zamanı geldi Dofly dedi herife. Şimdi kalkıp da kurtarması çok saçma kaçar. Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kairosekilerle etkisiz hale getirilmiş vaziyette eğer kurtulursa, Law tarafından kurtulursa iyi söverim. :/
yanlız curos hiç yaşlanmamış ilk günki gibi geldi. yanılıyormuyum ?

tekrar okudum ingilizceyle, olası 3 senaryo;

- doflamingo logia, yüzünün şekli degişmedi,kesilen kafadan kan akmıyor çünkü.

- doflamingo kendi meyvesi gücü geregi,narutodaki kakuzu gibi bedenini yeniden dikebilir.kendi meyve gücüne olay baglanabilir.

- law daha önce kairoseki kelepceleri degiştirmiş ve kolaylıkla kandırmıstı herkezi,yine elinde kairoseki kelepce yoktur ve law kurtarmıstır dofu,çünkü oda cora-san adına intikam almak istiyor.

- 4. gizli secenek dof teke gitti :D

velhasıl kelam,luffy violetle lawı kurtarmaya geliyor,e.oda bunu söylettigine göre dofun düşmeme ihtimali yüzde 45.çünkü kalanların herhangi bir etkisi yok.doflamingo böyle kolay öldüyse,tayfadaki onca saglam adam ne olucak.sonucta trebol,diamante ve pica hayatta.hadi diamanteyi sabo oynaya oynaya döverde,diger ikisi saglam.yani doflamingo degişmeyen yüz ifadesiyle kıcı kurtarmıs olabilir.her halükarda ise sadece gecici olarak kurtardı,çünkü bu adadan canlı cıkabilecegini sanmıyorum.

son olarak; ejder nefesi...sabo böyleyse; dragonun adını duyanların, neden renk degiştirdigini,akainunun neden dragonun oglu asağı,dragonun oglu yukarı dedigini artık anlayabiliyorum :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık