Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın Dof'u kurtarması için ne gibi bir sebebi olabilir ki?. Law kendi içinde çelişir öyle bir durumda. :/

Ben Law'un Doflamingo'yu kurtardığını sanmıyorum. Zira o bile Kyros gelirken "Bu kim lan?!" diye bakıyor. Ayrıca eli kolu Kairoseki ile bağlanmış durumda. Adam meyvesini kullanabilse, önce kendisini kurtarırdı. Zira Green Bit'te ilk fırsatta Doflamingo'da tüymüştü.

Nereye güçlü oldu bir anda Dragon? Beyazsakal en güçlü denildiğinde bu abimiz yok muydu seride? Vardı, sonra bize bir şey daha denildi İmp. aşağı yukarı birbirine denk ama sen gelmişsin İmp. üstün tutuyorsun. Tamam Dragon harbi adam çıkacak ama bir İmp'u bu adama denk olamaz demek olmuyor. En güçlü seride 4 kişi vardı ama Dragonda aralarına nkatıldı gibi bir şey ama İmpdan güçlü demek:(
Zoroya kimse laf atmamış, hani yumruklarla alıyordu bu abimiz hala alamamış elinden de kaçırdı Allahın yosun kafası:D Sanji kesin esir düştü.
Bu konudaki açıklamamı bundan önce genel tartışma bölümünde yapmıştım :
http://www.korsanfan.com/forum/konu/13952-genel-tartisma?p=570603#post570603

Bence law son anda hamle yaptı.Belki çok uçuk olacak ama room açtı kyrosla kalbini değişti ve meyvesiyle vergo gibi kesti.

Eğer lawın meyvesiyse Dof ipleriyle kafasını tekrar birleştirecek diye düşünüyorum.Vergo gibi aciz duruma düşmeyecek.

Yalnız op tarihinin gelmiş geçmiş en troll sayısıydı bana kalırsa.:hıh: Kubo falan hikaye odadan iyi troll mü olur :mincika:

bi ihtimal daha var oda ölmek mi dersin diyecektim ama pica nın kaybolmasıyla dof un kafasının kopması şüphe uyandırıyor bende düşünmeden edemiyorum^^

Güzel bölümdü gerçekten özellikle Sabo gerçekten hayvan olmuş gerçek güç seviyesi nerede acaba? Bence Law-Zoro arasında ama göreceğiz.

Bu arada Dof'un kafayı Laf kesti diyorsunuz ama Law'ın room açmadan kesme biçme yaptığını ben hiç hatırlamıyorum ve o sahnede room açık değildi.

Ben hala şoktayım ya , Kyrosun bunu yapabileceğine hiç ihtimal bile vermiyordum en kötü kafaya kılıcı vurup devirir Dof yine bunu keser diyordum.Dur bakalım Dof neler yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık