Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dusau

Bu arc ortalık fena karışır gibi. Herkes olaya dahil oluyor. Şuan için en büyük soru işareti sanjilerin orası. Bunun içinde 3 mantıklı ihtimal var bana göre.
1-hayvan gibi k hakisi olan fuji big momu sezdi ve takviyeyle gelip orayı basacak karışıklık esnasında bizimkiler coup de burstle tüyecek.
2-lola nın verdiği vivre card sayesinde kurtulacaklar.
3- eustass kidd ittifakı big moma saldıracak bizimkiler yanlız kalmamış olacak.

Bunun dışında amiral, devrimciler, yonkou, dof, Burgess gibi bir çok güçlü insan varken kim vs kim olur, hiç belli olmaz. Tek emin olduğum dofu luffy indirecek. Kalanı için bir şey söylemek zor. Ama yüksek ihtimalle mera merayı sabo yer.

Bu arc ortalık fena karışır gibi. Herkes olaya dahil oluyor. Şuan için en büyük soru işareti sanjilerin orası. Bunun içinde 3 mantıklı ihtimal var bana göre.
1-hayvan gibi k hakisi olan fuji big momu sezdi ve takviyeyle gelip orayı basacak karışıklık esnasında bizimkiler coup de burstle tüyecek.
2-lola nın verdiği vivre card sayesinde kurtulacaklar.
3- eustass kidd ittifakı big moma saldıracak bizimkiler yanlız kalmamış olacak.

Bunun dışında amiral, devrimciler, yonkou, dof, Burgess gibi bir çok güçlü insan varken kim vs kim olur, hiç belli olmaz. Tek emin olduğum dofu luffy indirecek. Kalanı için bir şey söylemek zor. Ama yüksek ihtimalle mera merayı sabo yer.
Yazmaya üşendiğim yazı bu işte.
Ek olarak barto reyiz tayfaya katılır :good: inşallah.

Barto ile violet tayfaya katılmazsa yazık olur zaten. Bu ikisi tayfaya iyi gider.
Violet gelmez. Sanjinin namiye ilk gözü kaydığında bıçaklanır yoksa :D

Hem yeni dünya güçlü adam istiyor yoksa gerçekten yük oluyor gibi birşey. Hancock gibi dehşet biri gelmeyecekse gelmesin bence. :good:

dusau

Violet gelmez. Sanjinin namiye ilk gözü kaydığında bıçaklanır yoksa :D

Hem yeni dünya güçlü adam istiyor yoksa gerçekten yük oluyor gibi birşey. Hancock gibi dehşet biri gelmeyecekse gelmesin bence. :good:
Violetin yeteneği bartodan daha iyi. Marine mı geliyor daha görünmeden topukla. Yonkou mu geliyor kaç. Ya da birini mi yakalaman lazım, bulsun hemen. Sorgulamak mı lazım şiddete gerek yok. Kesin doğru bilgi elinin altında. Meyvesi aşırı güçlü. Belki yakın dövüşde yarar sağlamaz ama kazanamayacağın kavgalara girmeni engeller. Tuzak, pusu gibi ihtimalleri ortadan kaldırır.

Bir daha düşün sence yük olur mu?

k8Triton

Violetin yeteneği bartodan daha iyi. Marine mı geliyor daha görünmeden topukla. Yonkou mu geliyor kaç. Ya da birini mi yakalaman lazım, bulsun hemen. Sorgulamak mı lazım şiddete gerek yok. Kesin doğru bilgi elinin

altında. Meyvesi aşırı güçlü. Belki yakın dövüşde yarar sağlamaz ama kazanamayacağın kavgalara girmeni enhgeller. Tuzak, pusu gibi ihtimalleri ortadan kaldırır.

Bir daha düşün sence yük olur mu?

Hocam violetin meyvesi luffy e ters bence. Bende isterim
Tayfaya gelsin fakat bence gelmeyecek. Ornek vermek gerekirse
Luffy bir adaya cikmak istese violet soyleyecek orada bu var
Su var amiral var yonkou var diye biliyoruz ki luffy dusunmeden
Is yapan birisi eger violet gelirse luffy i engelleme ihtimali
Olabilir gecen arclarda gordugumuz gibi violetin ulkesinde
Kalmasi bence ulke icinde iyi olabilir

Ben hala jinbei'nin tayfaya geleceğine inanıyorum veya inanmak istiyorum bu arcta tayfaya gelebilcek kişiler ya çok güçlü yada çok güçsüz ne biliyim uyumsuz. Barto reyiz sanji seviyesi üstü violet desen seride kurgu olayını bitirir zaten yeni dünyadaki bir krallığın böylesine bir güce ihtiyacı var bi nevi radar sistemi , rebecca babasına yeni kavuşmuşken çıkıp yeni dünyada hayatını riske atar mı ? bizim samuray çoluk çocuk sahibi ne biliyim bu arc zor gibi ya jinbei gelsin işte aranan kan

jimbei tayfaya gelicek cok istesemde bartelemeo tayfaya gelmicem sanirsam oda yeni dunyadan itibaren sanki daha cok muttefik toplattiriyor tayfa degil zaten tayfaya 1 veya 2 kisi gelecek birisi jimbei ikinci gelirse ileride ortaya cikar.Zaten barto nun kendi tayfasi var tayfasini birakip gelmez violette arc sonunda sanjiye seni kullandim diyecek gelmesi hem sanji hemde luff icin mantiksiz olur.

Roronoa Zoro

Ben hala jinbei'nin tayfaya geleceğine inanıyorum veya inanmak istiyorum bu arcta tayfaya gelebilcek kişiler ya çok güçlü yada çok güçsüz ne biliyim uyumsuz. Barto reyiz sanji seviyesi üstü violet desen seride kurgu olayını bitirir zaten yeni dünyadaki bir krallığın böylesine bir güce ihtiyacı var bi nevi radar sistemi , rebecca babasına yeni kavuşmuşken çıkıp yeni dünyada hayatını riske atar mı ? bizim samuray çoluk çocuk sahibi ne biliyim bu arc zor gibi ya jinbei gelsin işte aranan kan
Tayfa artık ezik karakter alma sınırını doldurdu, kabul edelim; Franky de Brook da geldiğinde güç bakımından ezikti (Chopper'ı, Usopp'u saymıyorum), öyle tayfaya renk getirecek diye adam alma fikri bitti.
Ha dersin ki bizimkiler de adam oldu sonunda, tayfaya çaylaklar lazım: O zaman tamam derim. Ama gidip 50 yaşında salağın önde gideni gelirse söverim. Ha Rebecca gelsin, samurayın oğlu gelsin. Bizimkiler de abilik etsin birilerine.Çok da güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık