anlamadıgın sey su.benim verdigim örnekler one piecete hasır sapka tayfasının bulundugu ve savastıgı arclar.Luffy'nin Ace'i kurtarmasını bekliyor muydun? Sonuçta ona da ''Öleceksem bile seni kurtarırım demedi mi?''
Magellan'a bir şey yapabildi mi Luffy ya da Kizaru'ya ya da Aokiji'ye?
Tamam Luffy dediğini yapmak için her şeyi yapıyor ama croco ve lucci harici rakiplerinin hatası oldu. hatta croco'da hafife aldı.
Ben sadece demek istiyorum ki Doflamingo'nun seride başka bir ağırlığı var.Harcanmaz bence.
sen luffynin kişisel eylemlerinden bahsediyorsun.

yoksa ben bilmiyormuyum,arc olarak impel downu,amozon lilyi,marinefordu saymayı

tekrar ediyorum,hasırsapka tayfasının beraber savastıgı tüm arclarda,luffy dedigini yapmıstır.tayfaya bile bunu hep vurgulatmıstır e.oda.luffy derse yapar.
üstelik luffynin kişisel oldugu o üç arcta bile.margaret ve digerlerini kurtarmak istedi kurtardı.e.oda hancockla dövüstürmek yerine ustaca askla olayı bagladı.
impel downda acei gidip kurtarıcam dedi.adam zehirlenmesine ragmen 6 kat feth etti.jinbei luffyi gördügünde afalladı.oradada ustaca luffye sözü yedirmek yerine,olayları marineforda bagladı mangaka.magellanın gücüne gelince,teache tüm tayfasıyla tek atan,crocodile,ivankov,jinbei gibi adamların önünden fino köpegi gibi kactıgı birinden bahsettiginin farkındasın dimi ?
onda bile luffy ellerimi feda ederim dedi,bir koydu diz çöktürdü magellena...
son olarak marineford.marinefordun anlamı wb korsanları vs denizciler.luffy araya zıplamıs fasulye.ama söyledigi sey suydu,amiraller onu buzla yaralarken,havada tekme atıp lazerle delerkende,3ünün birden karsısına dikildigindede söyledigi sey;acei kurtarıcamdı.luffyde gitti kurtardı.ace kendi mallıgına öldü.wb bile d.nin iradesine güvenip,herseyiyle luffye destek olunması istedi.o gitti kendini öldürdü.
kurgu yine basit,luffy imkansızı yapsın,sözünü tutsun,şeklini yapsın,ama ace ölmeli,o zaman ben bunu onun huyuna baglarım,tepkiyi önlemek içinde kücük kardesini korur işte haydi mezara

o yüzden luffy doflamingoyu mahvedicem dedigi an bence olay bitti.dayagını yiyip,bu krallıkta tekrar riku krallıgı olucak.o adayı koruyan bayrakta bir düşünün bakalım kimin bayragı olucak.tabiki minnettar olan elizabello gibi krallarıda görüp daha geniş bir vizyondanda bakarsan,kklik yolu luffynin tam buradan baslıyor