Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayın büyümemesi için sadece oyalama amaçlı takılıyor , herif Dof tayfasının 1/4'ünü tek başına paketledi ( Baby5 -Bufaloo-Senor-Macv) ama hala Ussop işi halletsin diye savaşıyor oyalıyor , Franky çok güçlü diğerlerine göre umutluyum ondan.
Yok la ben Bastille'yi diyorum niye bekliyor diye.Dal paketle lan işte.Vergo olsa Franky'i direk paket yapardı.Smoker zaten paketler logia.Bastille'den bir şeyler bekliyorum.Sürekli bekliyor adam.

şimdi millet Usopp'un adını duymaya başladı (limandaki korsanlar falan adını duyunca şaşırdı bu kim böyle bi adam var mıydı H.K'da diye) acaba Usopp'un Sgeking olduğu ortaya çıkar mı? yoksa yeni bir aranıyor posteri görebilir miyiz acaba.

merhaba henüz üye oldum bu foruma bir soluk buraya geldim. usopp ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. usopp'un iki yıllık araya rağmen hala korkak olmasının sadece usopp ile alakalı olmadığını düşünüyorum. bildiğiniz gibi usopp'un hayali denizlerin korkusuz savaşçısı olmak ve o hayaline hala çok uzak. ''bence'' mangaka her tayfanın hayalini birbirine bağlamış durumda yani usopp'un cesur biri olduğu zamanları belki luffy shanks'la karşılaştığında göreceğiz. bundan dolayı usopp'a kızmadığımı belirtmek isterim. usopp seriyle ilgili önemli ipuçları(mesela yalanları) veren bir karakter. belki de mangaka usopp'u kullanarak dolaylı yoldan luffy'nin doflamingo'yu indirecek kapasiteye henüz ulaşmadığını belirtiyordur. ayrıca adada bir ''amiral'' ve cp-0 var ve bir yonkou adaya geldi. tayfanın bu şartlara rağmen başarıya ulaşması biraz abes kaçmaz mı sizce de?
Doflamingoyu luffy dövücek. Bunun başka you yok. Bence abes kaçmaz. Tayfanın kizarunun elinden sağ kurtulması, eniess lobbyden sağ çıkmaları, luffynin idam sahnesinde yıldırım düşmesi, luffynin marine forddan sağ çıkması ve kendinden güçlü bile olsa adamları yenmesi gibi bir sürü örnek var. Kaderinde korsanlar kralı olmak var ve yonkouyla karşı karıyada gelse bir şekilde kurtulucak ve yoluna devam edicek. Seride bunu hep gördük :D Bir şekilde bunuda atlatıcaklardır. Luffynin dofu yenmemesine ihtimal bile vermiyorum.

Yensinde bitsin bu arc nedir bu 50 küsür bölümdür sürüyor , manga 1000'lerde bitiyor desek yonkoular için zaman kalmıyor , yeni güçler görelim artık.

bölümler 17-18 değil de şöyle bi en az 40-50 sayfa olsa, dolu dolu bölümler okusak, olaylar da daha hızlı ilerlese hiç fena olmazdı gerçekten. animede 5 dk da gösterilebilecek bölümler okuyoruz her hafta. böyle olunca da animatörler daha da fena uzatıyolar ve inanılmaz sıkıcı bölümler ortaya çıkarıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık