Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu arc arabastanın karıştırılmış versiyonu işte,ayrıntılara odaklandıkça daha çok belli oluyor.Sugar yerine orada boyacı kız vardı.Buradan luffy bir iki kere yenilecek sonucunu çıkarıyorum.Bari dof ile z tarzı bir dövüş olsa.Lucci dövüşü gibi olacak ama lucci gibi komalık olmadan kaybedecek.Sonra yonkou ortama dalar işler karışır falan krallık zaten gider.En sonda dressrosayı kendi terkeder.

Buna yakın bir senaryo yap canımı ye oda,bıktık artık arc bossu harcamandan harcayacaksanda biraz adam gibi harca :artiz:
Mingo harcanmayacak, adam akıllı dayağını yiyecek..:D Croco., Enel, Lucci ve Moria karşılaşmalarında ki güç farkına bakarsak; Mingo çantada keklik sayılır..:D

Croco-Boy

Bakın görün !

Usopp uyku yada gülme bombası zart zurt saçma bişe atar. Sugar da tongaya düşer. Değişik Usopp günü kurtarır.

Diğer gün manşetlerde : Eichiri Oda günü Usopp'a kurtartdığı için kimliği belirlenemeyen Usopp anti-fanı tarafından böbreğine 5 el ateş edilerek mundar edildi...

Yarın bölüm olsaydı ne güzel zoronun picayı teklemesini okuyacaktık :/ Ölmeden görebilsem şu serinin sonunu başka bir şey istemiyorum :D

Ussop Trebol'un ayağının dibinde resmen yalvaracak .
Franky reyiz birşeyler yapsa bari.
Zoro 1 , Franky 2 taydada en güvendiğim isimler adamların bir işe girmesi ile o iş hallolur diyebiliyorum bir nebze.

Ussop Trebol'un ayağının dibinde resmen yalvaracak .
Franky reyiz birşeyler yapsa bari.
Zoro 1 , Franky 2 taydada en güvendiğim isimler adamların bir işe girmesi ile o iş hallolur diyebiliyorum bir nebze.
Büyük ihtimal öyle olacak ama hiç değilse Sugar'ı indirse bir faydası dokunsa.
Bence Bastille paketleyecek onu.Zaten niye mal mal bekliyor anlamıyorum.Vergo olsa Franky'i hurdaya çevirirdi şimdiye.

Büyük ihtimal öyle olacak ama hiç değilse Sugar'ı indirse bir faydası dokunsa.
Bence Bastille paketleyecek onu.Zaten niye mal mal bekliyor anlamıyorum.Vergo olsa Franky'i hurdaya çevirirdi şimdiye.
Olayın büyümemesi için sadece oyalama amaçlı takılıyor , herif Dof tayfasının 1/4'ünü tek başına paketledi ( Baby5 -Bufaloo-Senor-Macv) ama hala Ussop işi halletsin diye savaşıyor oyalıyor , Franky çok güçlü diğerlerine göre umutluyum ondan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık