Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ben senelerdir okuyorum, yüzde 98'i falan yeni bölüm beklemekle geçti, sapa-sağlam duruyorum. Tabii ilk evreler sıkıntı, lan diyorsun yeni bölüm nerede, adam sana 1 seneye falan gelir diyor. Gelecek olan da 19 sayfa. İşte o noktada koyuyor.Sonra alışıyorsun.
@Sovereign
Serinin en güzel hatunu Robin zaten, tartışmaya girmem bile. Namiye benzemeyen ilk eli yüzü düzgün karakter ayrıca, belki de o yüzden güzel geliyordur.
Yalnız Zoro da ortalığı yakıyor ha.
Yapma bunu ya :D Tam resmi kestim upload ediyordum sen koymuşun :D Neyse seninki daha güzel olmuş zaten :) En azından iyi birinde duruyor resim.

Aydın , ben seni Zoro'ya antipatikliğinle bilirdim.Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa , sen fanlara mı uyuz oluyordun :D

dusau

Bunlar Kimliğini bildiğimiz oyuncaklar;

Şu aşağıdaki de Kami Enel olabilir mi? (not: Bu kısım mangaturkte birinden alıntıdır orada gördüm resimleri kendim yükledim)

Roronoa Zoro

@Alfamert
Haha, öyle görünüyor olabilirim. Zoro'ya uyuz olmuyorum, ekstrem fanlara bir gıcıklığım yok denemez tabi :D
@Dusau
Kardeşim görünmüyor fotoğraf.

Enel çıkmaz yahu o. Çıkmasın. :( Kami dediğin oyuncak mı olurmuş la. :(
Önceden bir tanışıklığı olduğunu belirtmiş Oda söylediklerinle. Bakalım kim çıkacak. :oleyo:

Kulaklar aynı valla :D. İnş. öyle çıkar da biraz MoP ile uğraşırız :D.

Edit: Unutmadan belirteyim 2y aradan sonra kapak hikayelerinde çıkmayan karakterlerden belki de oyuncak olduğu için bahsetmemiştir Oda kapak hikayelerinde...

Edit 2: Tayfaya logia istiyordunuz alın size logia :D.

Yok yahu ne alaka.Sen oyuncak olduğunda insan haline benzemiyorsun ki.Kız kafasına estiği bir şey yapıyor seni.İster ayı yapar ister köpek.Bence 0 ihtimal.Adam ayda keyif sürüyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık