Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madao38

O değilde bu usoop gerzeginde logialari durdurabilecek yada onlarla savaşmasini sağlayacak bitkiler var mıdır?

Bize diyorsun "Ne çabuk unuttunuz" diye, daha kendin hatırlamıyorsun. 5 sene oldu, azıcık değiş.
:D
ama cidden öyle bir şey hatırlıyorum smoker-san ama nereden hatırlıyorum bilmiyorum.
Belki bana öyle gelmiştir. ama Kuvetle muhtemel iki seçenek var.

1. Kyros bir salaklık yaptı ve bacağı koptu [ Salaklık tam olmadı ama Rebeccayı kurtarmış ve benzeri bir şey olabilir. Zef gibi ]
2. Dof arenada bunun aklını aldı veya Diamante kesti [ Dof Büyük ihtimal ]

Not: Harbi harbi öyle bir şey hatırlıyorum bundan sonra One piece ile ilgili rüya görmesek iyi olur. :hhh:

:D
ama cidden öyle bir şey hatırlıyorum smoker-san ama nereden hatırlıyorum bilmiyorum.
Belki bana öyle gelmiştir. ama Kuvetle muhtemel iki seçenek var.

1. Kyros bir salaklık yaptı ve bacağı koptu [ Salaklık tam olmadı ama Rebeccayı kurtarmış ve benzeri bir şey olabilir. Zef gibi ]
2. Dof arenada bunun aklını aldı veya Diamante kesti [ Dof Büyük ihtimal ]

Not: Harbi harbi öyle bir şey hatırlıyorum bundan sonra One piece ile ilgili rüya görmesek iyi olur. :hhh:
3. Tek bacaklı oyuncak teması olabilir.

Usopp geldi ama Franky Evi'nde ki olaylar tekrarlanmaz umarım. Ya da Trebol bunu öldürsün diyecem de adam sülük gibi yapıştı. Bunu verip Bellamy'i alsınlar bundan 1000 kat daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık