Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 738: Trebol Kuvvetleri: Özel Yönetici Sugar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Han

Buradan kurtulması kolay Usopp tek atışta o meyveyi sokar sugarın agzına adam SogeKing :flaugh:
Mesele Trebol artık onuda oyuncaklıktan kurtulan taraf halleder favorim Cavendish.
Benim merakım diğer kısımlar. Bu bölüm gösterilenin dışı ilgilenmediğim tek yer full bölüm çıktı.

Ara verdin bari güzel bir bölümle dönseydin. Okadar sıkıcı ki yorum yapası bile gelmiyor insanın. trebol gemiye yaptığını Usoskiyi de Başından yakalayıp gemi gibi yere çalsa pekmezini akıtsa ne güzel olurdu. Lüzumsuz kaypak

Unknown

Görmek istediğim son kısımlardan biriydi hiç olmazsa Sanji köşesini görelim yahu.Bu kadar arkaya attıldığına göre sağlam birşeyler çıkıcak Sanji köşesinden..Neyse bölümle ilgili cüceler daha çantada keklik denilecek Sugarı yenemezken Trebol ile nasıl kapışacaklardı acaba.Ayrıca Usopp yine 3.5 yahu azıcık erkek ol la hiç olmadı git en uzak köşeye ordan saydır midoriboshi leri yok bekliyecek sonrada ben yaptım diye geçinecek adam olmaz bundan.Şuan Trebol e karşı çıkacak biri yok sanırım orda hayvani defansı ve refleksleri var ve bayada hızlı..Ayrıca yukarıda değinilen Robin in boyun kırma olayı sanırım Sugara dokandığında oyuncak olma riskinden yapmıyor.

Trebol gelene kadar Sugarın yenilmesi lazım.Büyük ihtimal hızlı bir biçimde yenilcek yoksa işler sarpa sarar.
E.Oda,az hızlansa ne güzel olur.Pica ve Trebolun yenilişi umarım uzamaz.
Haftaya usopptan birşeyler bekliyorum ve azda olsa sarayda Luffylerin durumunu görebiliriz belki.
Pica ve Trebol'un yenilişleri uzamazsa One Piece tarihinde bir ilk gerçekleşir. Hiç bi reisin tayfasındaki sağ sol kollar hızlı düşmedi. Üzgünüm.

Ahh Usopp ahh. Ne hayallerim vardı oysaki seninle ilgili şu sayfadan sonra demiştim ki bu çocuk olmuş.

Bu arc daha uzar gibi.Luffy ve Zoro normal şartlarda 1 sayıda halletmeleri lazım Pica'yı.Halletseler bile sarayda Dof ve Fuji var harcar bizimkileri.Şöle bir durum olabilir Fuji herhangi bir nedenle adayı bırakıp giderse olaylar bizimkilerin lehine döner.

Edit: Bu bölümde kaydadeğer 2 şey var.Sugar sandıkları kadar güçsüz değil ve Trebol hayvani derecede güçlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık