Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 736: Baş Yönetici Diamante

Croco-Boy

Acaba Akainu Fujitora'nın Shichibukai sistemini bitirmek istediğinden haberi var mı.Eğer varsa ve Akainu gibi güce önem veren bir adam bunu bile bile Fujitorayı Amiral yaptıysa bu Fujitoranın tüm Shichilerden daha güçlü olduğunu gösterir.
Kendi görüşüm gereği Mihawk Fujiyle kafa kafaya kapışır diye düşünüyorum.

Zaten Fujitora Law'ın görevini kendi aldı , demek amirallerin bu yetkisi var tabi Law üvey evlat olduğundan kolayca seni azat ettim kidds diyebildi , Dof'ta kolay değil o kadar adamın işini evini elinden alırlar.

Konuyu dağıtmak gibi olacak fakat burada konuşuldu diye soruyorum. Özel olarak konu açmak da istemedim ayrıca. Bu Logia kapatma olayı nerde açıklandı?

Fujitora, ben savaş lordluğu kurumunu ilga etmek istiyorum dediğinde, neden lordlardan daha güçlü olsun ki? Yani, bu eylemi bizzat kendisi yapmayacak sonuçta. Lordluk, WG'nin bir kurumu olduğu için WG'den bir karar alınması gerekiyor. WG eğer bu kararı verirse hadi olum Fuji, tut kişşş kişş kişşş demeyecekler herhalde. :D Ya hadi hayırlı olsun kurumu kaldırdık deyip tekrardan lordların aranma posterlerini asacaklar, yahut da buster call ayarlayıp mevcut lordların üstüne salacaklar. :D
Tamamda burada söz konusu hangi tarafın daha yararlı olacağı.Sen 7 shichi kadar güçlü olmayan birinin kara kaşı kör gözü için vay bizim Fuji Shichileri istemiyormuş o zaman bu kurumu ilga edip mülga sayalım mı dersin?

Konuyu dağıtmak gibi olacak fakat burada konuşuldu diye soruyorum. Özel olarak konu açmak da istemedim ayrıca. Bu Logia kapatma olayı nerde açıklandı?
Şu tekmeyi Cariboo bilerek yediğini sonradan açıklıyor onu nerede hatırlamıyorum logia olduğunu anlamasınlar diye kendisi meyvesini kapatıyor;

Logia kapatma olayı olmasa insanlar en temel ihtiyaçlarını bile gideremezlerdi meyvelerinin gücü yüzünden. Akainu geçtiği her yeri yakardı mesela. Belki başka bir şey sormak istiyordur dedim açıklandı falan diyince.

Aslında ben bu logia kapatmayı bu sitede caribou olayından sonra duymaya başladım. Hatta şu fıçıya hapsetme sahnesinden sonraydı galiba. Ben orada Logia kapatma değil de Franky'nin ellerinin kairosekiden yapıldığını düşünmüştüm. Malum Vegapunk'un adasındaydı ya. Neyse cevaplarınız için teşekkür ederim benim için aydınlığa kavuştu bu konu.

Aslında ben bu logia kapatmayı bu sitede caribou olayından sonra duymaya başladım. Hatta şu fıçıya hapsetme sahnesinden sonraydı galiba. Ben orada Logia kapatma değil de Franky'nin ellerinin kairosekiden yapıldığını düşünmüştüm. Malum Vegapunk'un adasındaydı ya. Neyse cevaplarınız için teşekkür ederim benim için aydınlığa kavuştu bu konu.
Sen söyleyince hatırladım sahneyi burada söylüyor Franky sayı 606;

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık