Bana burada pek kapatmış gibi gelmedi. Yani evet Luffy orada Aokiji'ye vuruyor doğru ama bu Aokiji'nin meyvesi akışkan bir şey değil ki içinden geçsin. Hemen ardından zaten Luffy'lerin dondukları gösteriliyor.O sahne ciddi manada espri amaçlı bir sahne. Smoker savaşa hazır ve Logia moduna geçmiş durumdayken Luffy ona çarpıyor. Ace, Smoker'a bir şey çarptığını görüyor. O sırada ateş formuna geçebilirdi, ama geçmedi. Duvara girdikten sonra, Smoker onu kafasından tutup yere gömüyor. O sırada Ace kendisine kimin çarptığını bilmemekte ve bunu yapanı cezalandırmaktan bahsetmekte, ama ne hikmetse yine Logia formu kapalı. Logia türleri her daim element formundalar. Benzer sahne olmasına rağmen, Crocodile'ın kafası kesildiğinde ölmesi gerekirdi.
İlk bilinçli meyve kapatma sahnesi burada:
![]()
Not: Anladık matematik biliyorsun, diyesim geliyor bazılarına. Benim bu konuya gerçekten kafam takıldı. Benim gibi herkesin kafasına takılabilir burada. Ben açıkçası Smoker'ı bu seride üst düzey görüyorum hatta belki benim için bir duayen bile olabilir. Burada ondan faydalanmak istedim ve diğer bilgili arkadaşlardan da yanlış olmasın. Özel mesaj da atılabiliyorsa atabilirim sıkıntı yok ama belki burada sadece benim değil bir çok kişinin aklına takılan sorular yanıtlanıyor. Haberiniz olsun