Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 736: Baş Yönetici Diamante

Luffy bombaydı yine bu bölüm, yengemiz yavaş yavaş tanımaya başlıyor kaptanını... Pica da baya sağlam giriş yaptı ama tuğla deseni pek olmamış. Haftaya Sanjilerin tarafını gösterir umarım, bizim oğlan en son savaş ilan etmişti. Oda ara vermeden aksiyonu göstermeyecek heralde bize...

Lao G inşallah hız meyvesi yememiştir. Her ne kadar Shanks'ın tayfasının full haki kastığını düşünsem de o meyveyi daha çok Lucky Roo'ya yakıştırıyorum.

Pica çok şekil girdi sahneye ama Zoro'nun bir Kokujo O Tatsumaki saldırısıyla parça pinçik olması da pekala muhtemel.

E. Oda yeni şeyler bulmakda zorlanıyor gibi Daha doğrusu bir yerlerden esinlenip çalmakda zorlanıyor.
Dün Manga streamın ana sayfasında bir yazı gördüm. Esinlendiği şeyler hakkında az buçuk anladığım kadarıyla E.Odanın orjinal bir fikri yok mangada herşeyi sağdan soldan bulup buluşturup biraz değiştirerek sunmuş millete.
Arabasta Skypia Balıkadam adası Trial Bark water 7 hatırladıklarım bunlar. Hepsi başkahikayelerden araklanmış. Karakterleride yazmışlardı baya uzunca bir analizdi.
Esinlenmek ve çalmak kelimelerini nasıl aynı cümle içinde kullandın hayret doğrusu. Oda zaten One Piece'i düşünerek gayet orjinal bir fikir bulmuş. Bunu anlatırken de dünya kültüründen "esinlenmesi"nden daha doğal bir şey yok. Ayrıca o yazıyı okumadan önce bu olaydan haberin yok muydu merak ettim. Genelleme yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama herhalde forumda sen hariç herkes şu resmi görmüştür.

(Ki bu resimde eksikler var)

Bunlara ek olarak bir de internette Steven Tyler ismini arat gerisini anlarsın zaten.

Yani Oda tabiki karakter çizerken, mekan çizerken, hikayeleri bağlarken çeşitli kültürlerden işine yarayan şeyleri alıyor. Bugüne kadar senden başka rahatsız olup da adama hırsız damgası yapıştıranı görmedim. Keşke biraz da bizim kültürden araklasa da Luffy Gigant Osmanlı Tokadı diye bir teknik geliştirse. :D

Hain E.Oda. Denizcilikle ilgili manga yazıyorsun denizcililikte daha dünyada eşi benzeri görülmemiş prezeve deniz savaşının komutanı Barbaros Hızır Hayrrettin paşayı yonkou veya amiral olarak koymuyorsun ayıp sana.

Monkey :D Luffy

Hain E.Oda. Denizcilikle ilgili manga yazıyorsun denizcililikte daha dünyada eşi benzeri görülmemiş prezeve deniz savaşının komutanı Barbaros Hızır Hayrrettin paşayı yonkou veya amiral olarak koymuyorsun ayıp sana.
Bende isterdim bizim kültürümüzle alakalı örnekler görmek aslında Urouge (Oruç) var ama belki daha büyük bir yer ayırabilir sonuçta hiç görmediğimiz bir yonkou var Kaido dan bu konuda ümitliyim

Bende isterdim bizim kültürümüzle alakalı örnekler görmek aslında Urouge (Oruç) var ama belki daha büyük bir yer ayırabilir sonuçta hiç görmediğimiz bir yonkou var Kaido dan bu konuda ümitliyim
Sanmam Edward newgate ve Charlotte zaten varolan korsanlardan birebir isimleriyle taklit edilmiş Kaioda da onlardan biridir
Belki budur : Kanhoji Angre

Benim anlamadığım arenanın camında doflamingo lufy'i görmedimi dokunma lawa diye bağardı ne diye soruyo lucy o mu diye .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık