Herkese merhaba. Bu bu sitedeki ilk yorumum olacak. Benim aklıma bir teori geliyor saçma da olsa paylaşmak istedim. Biri konusunu açınca aklıma geldi bu sefer yazayım dedim. Konu tayfanın geri kalanı ile ilgili. Bu arcta yonkoulardan izler var, Karasakal'ın adamı, Bigmam'ın kendisi (ben o gemide kendisi olduğunu düşünüyorum, o yoksa da tayfası), Kaido'nun dolaylı olarak da işin içinde olması. ama Shanks amcamdan iz yok

Benim aklıma gelen teori ise bunla ilgili.
Acaba Shanks ortaya çıkıp tayfanın geri kalanını Bigmam'dan kurtarabilir mi? ben Oda amcam tüm yonkouları işin içine katmışken Shanks neden yok, onu da burda görür müyüz diye düşündüğümde aklıma şu söz olayı ve Marineford Savaşı'ndan önceki Shanks & Kaidou kapışması geldi. Kapışma ne alaka diyecek olursanız Shansk da Kaido'nun işlerinin bozulmasını isteyebilir ve bunun için o da gelebilir. Ayrıca tayfada Luffy yokken gelip görse ve kurtarsa söz bozulmaz

ayrıca gemide Usopp da yok ki bu da Yasopp'un da onu görmemesi demek. Olaylar böyle gelişebilir mi? Çünkü Sanjiler Zou'ya varsa, Law'ın tayfasıyla da birleşse (ki tayfayı bulup, kendilerini tanıtıp, olayı anlatıp ikna etmesi de var) de Bigmam'a bu güçlerle hele ki Luffyler olmadan kafa tutmaları imkansız. Bu da dışardan onlara bi destek gelecek demek. Ben bu desteği ilk başlarda Dragon diye düşünmüştüm ama Luffy ve Usopp'un olmaması ve ayrıca Dragon'un öyle işlerle uğraşmicağını düşünmem Shanks'a yöneltti beni.
NOT: Daha önce bu görüş biri tarafından paylaşılmışsa kendisinden özür diliyorum

Öyle biri varsa taşlamasın ne olur