@Dragon
Ağzını hayra aç allasen Rebecca aşüftesi gelmesin gelecekse Violet yengemiz gelsin
Franky'e helal olsun 2 adamla birden aşık atıyor.Ama Bastille'ye karşı koyamaz bana kalırsa.Bastille bence koka yapabilecek kadar b.hakisi olan biridir.2y önce Marineford'da da koramiraldi büyük ihtimal.Büyük ihtimal diyorum çünkü böyle bir ibare geçti mi orada veya başka bir yerde hatırlayamadım.Smoker bile 2y arada koka yapabilecek duruma gelmiş,eski bir koramiralin de bunu yapabilmesi gerekir diye düşünüyorum.Franky hakisiz haliyle,yani saf gücüyle bir yere kadar durur karşısında belki ama sonuç kötü olur onun için.
@gunmania
Hacı Diamante'nin 2 astını Franky götürüyor,daha önce de Pica'nın 2 astını götürdü.Koltuk üçlüsünün adamları çok sağlam değil ama koltuk üçlüsü Vergo gibi çok mu sağlam ? Yoksa cemaat böyleyse imamdan hayır beklemeyelim düşüncesine mi gitmeliyiz ? Acayip bir durum.Dof istese 200-250 m adamları tayfasına doldurur.Ama 200 mlik Bellamy'i çöp diye attı.Sanırsın kendi tayfası çok iyi.Luffy bile 210 m ve 192 mlik Caribou kardeşleri,92 mlik Albion'u falan tayfasına katıyordu.(sahte olduğunu biliyorum)Madem kk olmak istiyorsun doldur ulan sen de 200-250 mlik adamları ver sonra onlara yapay meyve.Belki onlardan da kendini geliştirip bir Vergo bir Diamante çıkacak.Hatta belki daha iyileri çıkacak.Ama yapmıyor,garip.