Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Yonkuolar madem söke söke alıyor, madem kaidou okadar güçlü ;

Neden Kurohige Burgess'i gönderdi?

Neden Kaidou hala korsanlar kralı olamadı?

madem kaiodu okadar güçlü neden 4 imparator yerine 1 kaidou yok ? soruları sorulur. xCrowley cevaplarsan sevinirim ;)
 
sabonun fazla üzerine gitmeyin beyler.kendinizi, onu, bunu gecin.luffy iki abi ölümü yasadı. zavallı cocuk.hadi sabonun ölmedigini düsünen bayagı kişi vardıda, sonucta bizim luffy düsünmüyordu.

bu cocuk yeni travmadan cıktı, kendine geliyor...yani bir kere daha nakama kaybı yada abi kaybı yasarsa kederden ölür gider,sonrada teache kk deriz :D

o yüzden genel kurgudan hareketle, sabonun bu arcta ölmesini bir kere unutun.

meadowsa gelince; daha spoiler ilk cıktıgında baktık.e.oda çizmiş ama ne hikmetse son sayıda gösterilmemiş.kesin yine bir cinlik peşinde, bakalım kimin nesi cıkıcak.ama zannetmiyorum kaidou cıksın.bence kaidouda, linlin ve teach gibi böyle bir olay için adam gönderirler,birde meadows bana kısa boylu görünüyor,benim bekledigim kaidou ise hayvan ötesi birsey,hayallerimi yıkmayın :good:
 
Bence Oda sırf millet Kaido'ya benzetsin de "acaba yonkou mu geldi" diye sonraki sayıyı beklesin diye adamın tipini ona benzer çizip son sayıda dövüş sahnesini göstermedi. Yeni bölüm gelince bir bakacağız Meadows da tekte gidenlerin arasında yerde yatıyor olacak.
 

Razor_

arkadaslar kusura bakmayın atılan mesajların hepsini okuyamadım. ancak benim tezim söyle; dogru ya da yanlıs tartısılır.

1. verilen flashbacklar ve manga mantıgı ile düsünecek olursak Arenadaki dövüşcüleri tek hamlede yenen kişi Rebeccadır. buraya nasıl geldiğimi sorarsanız one piece evreninde bir çok kabile ve klan var ve bu klanlar kan yolu veya baska ihtimaller dahilinde bazı ortak özellikleri paylasıyorlar tabii aynı yetenek hepsinde cıkacak diye bir kaide yok ancak rebeccanın bu hızı kullanarak dövüsü kazandıgını dusunuyorum.

konuyu söyle devam ettirecek olursak. daha önce cok yazıldı çizildi Fetih tip hakinin kendi içinde alt türleri oldugu mevzuu eğer rebecca çok yoğun bir anında '' yani arenada yasadıkları'' bu gücü kullandıysa kendi kullandıgı gücten dolayı sersemlemiş olabilir. kusura bakmayın okulda cok sacma ve acele bir sekilde yazıyorum ancak aksam online olunca cevap yazabilirim

velhasıl kelam bence arenayı feth eden Rebeccadır...
 
Yonko'lara yönelik ilk bilgiler verilmeye başladığında benim çok farklı beklentilerim vardı şahsen. Mesela Shanks normal bir insan, WB 10 metrelik bir dev olarak karşımıza çıktı. Big Mam'ın BAA'yı koruması dolayısıyla denizkızı çıkmasını bekliyordum o da WB gibi dev çıktı. Kaido'nun ise favori adası metal ile kaplı olduğu için Franky gibi bir cyborg çıkacağını düşünüyordum ama Smile olayı ve En Güçlü Canavar ünvanı, daha farklı bir tipleme ile karşılaşacağımızı gösterir nitelikte. Bu yüzden dev çıkmasındansa cüce çıkması seri için daha iyi bir kurgu olur düşüncesindeyim. Yoksa klişeye kaçar gibi geliyor bana.
çizim yetenegim berbat yoksa çizerdim size hayalimi,ben kidd gibi bekliyorum ama söyle diyeyim; burgess gibi hayvan, bir kolu zephry ve kidd gibi,türüde bepo ile pekomsun hayvan-insan özel türünden oldugunu ve ejderha yada dinazor türü bir sürüngen olabilecegini düsündüm.

o yüzden rahatca bence drake gitti kaidonun adasına adam direk canavar olarak kendine kaidou altında yer etti.canavarların kralı tüm mitlerde nerdeyse ejderhadır.en kötü mistik zoanınına sahiptir ejderha zoanının.öyle veya böyle bu adam zoanlara takıntılı.

düşünsene yüzünde şekil bir yarayla öyle bir adamı,harbi canavarlar kralı olurdu.hele birde 3 haki verip o metal koluda kairoseki yaptıkmı amanın...vura vura yamultur herkezi, ki ancak işte bildigimiz diger 4 yonko durur karsısında :flaugh:

birde bildigimiz 3 yonkonun meyve gücleri;

teach ; logia

shanks; yok

wb ; paramecia

wb öldürüldü yani ileriki kurguda bastan beri yokmus,öyle tasarlamıs e.oda.bu durumdada:

teach ; logia

linlin; paramecia

kaidou ; zoan

shanks; yok.

en makul sekli. teachte iki meyve var.diger yonkolardada buna karsılık 3 tip haki bekliyorum shanks gibi.

ki amirallerde böyle olucak bence yeni düzende;

kizaru ; logia

issho ; paramecia

green bull ; zoan.
 
kaidou şu şekil olsa güzel olurdu.Belki ejderha zoanı Monkey d.dragon"da çıkabilir.Loquetown"da milleti uçururken rüzgar kontrol etme gücü var dedik.O adadakilerin uçmasını sağlayan ejderha"nın nefeside olabilir.
[video=youtube;u-bslkKyid4]http://www.youtube.com/watch?v=u-bslkKyid4[/video]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık