Yonko'lara yönelik ilk bilgiler verilmeye başladığında benim çok farklı beklentilerim vardı şahsen. Mesela Shanks normal bir insan, WB 10 metrelik bir dev olarak karşımıza çıktı. Big Mam'ın BAA'yı koruması dolayısıyla denizkızı çıkmasını bekliyordum o da WB gibi dev çıktı. Kaido'nun ise favori adası metal ile kaplı olduğu için Franky gibi bir cyborg çıkacağını düşünüyordum ama Smile olayı ve En Güçlü Canavar ünvanı, daha farklı bir tipleme ile karşılaşacağımızı gösterir nitelikte. Bu yüzden dev çıkmasındansa cüce çıkması seri için daha iyi bir kurgu olur düşüncesindeyim. Yoksa klişeye kaçar gibi geliyor bana.
çizim yetenegim berbat yoksa çizerdim size hayalimi,ben kidd gibi bekliyorum ama söyle diyeyim; burgess gibi hayvan, bir kolu zephry ve kidd gibi,türüde bepo ile pekomsun hayvan-insan özel türünden oldugunu ve ejderha yada dinazor türü bir sürüngen olabilecegini düsündüm.
o yüzden rahatca bence drake gitti kaidonun adasına adam direk canavar olarak kendine kaidou altında yer etti.canavarların kralı tüm mitlerde nerdeyse ejderhadır.en kötü mistik zoanınına sahiptir ejderha zoanının.öyle veya böyle bu adam zoanlara takıntılı.
düşünsene yüzünde şekil bir yarayla öyle bir adamı,harbi canavarlar kralı olurdu.hele birde 3 haki verip o metal koluda kairoseki yaptıkmı amanın...vura vura yamultur herkezi, ki ancak işte bildigimiz diger 4 yonko durur karsısında
birde bildigimiz 3 yonkonun meyve gücleri;
teach ; logia
shanks; yok
wb ; paramecia
wb öldürüldü yani ileriki kurguda bastan beri yokmus,öyle tasarlamıs e.oda.bu durumdada:
teach ; logia
linlin; paramecia
kaidou ; zoan
shanks; yok.
en makul sekli. teachte iki meyve var.diger yonkolardada buna karsılık 3 tip haki bekliyorum shanks gibi.
ki amirallerde böyle olucak bence yeni düzende;
kizaru ; logia
issho ; paramecia
green bull ; zoan.