Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e.odadan oyuncaklar normal hallerinde döndügünde , oyuncak olmadan önceki son hallerine dönmelerini saglamalarını bekliyorum.yani oyuncak olarak yasadıkları anılar nasılsa insaların zihninde yok,onlara kabus gibi gelsin. ama ilk oyuncak oldukları zamanki hallerine dönsünler, böylelikle daha güclü olurlar.

belki bizim oyuncak askerde çift bacaklı olur :D

sonrasında aslında trebolla,sugarı haletmek kolay,zoro veya luffyden birini gönder oraya,bir elephant guna veya kokujo o tatsumakiye işlem tamam :p

niye ikisini saydın demeyin,zoronun yolu kaybetme,luffynin sakarlıkla oaraya düsme ihtimalleri göz ardı edilemez ve anahtar o kız.yoksa dofu yenmek falan mesele degil,onun yazgısı belli.mesele sugarın inmesi ve isshonun secimi ;)

Bence saçma olurdu. Koskoca yonkounun bir meyve için (bu meyve mera mera olsa bile) tebdil-i kıyafet turnuvaya katılması bana mantıksız geliyor. Çok istiyorsa açsın den den mushi'den söylesin, Dof ona hayır diyemez. :)

Monkey :D Luffy

Bence saçma olurdu. Koskoca yonkounun bir meyve için (bu meyve mera mera olsa bile) tebdil-i kıyafet turnuvaya katılması bana mantıksız geliyor. Çok istiyorsa açsın den den mushi'den söylesin, Dof ona hayır diyemez. :)
bence çok saçma olmazdı bunlar ilginç adamlar ve hepsinin iyi kötü takıntıları var sırf canı istedi diye ada yıkan adamlar eğlenmek için bile girmiş olabilir turnuvaya

Saçma olup olmaması tartışılır ama güzel olurdu. Sabo için üzülürdüm sonuçta yonkou ile dövüşme ihtimali olacak.

Gelsede meyve için gelmemiştir ki, adam eğlenmeye gelmiştir kim bilir nasıl takıntıları var.

Gelsede meyve için gelmemiştir ki, adam eğlenmeye gelmiştir kim bilir nasıl takıntıları var.
Turnuvaları seven biri olabilir bigmam şeker manyağı biri mesela, beyazsakalın ailevi ortamı var, shanks partileri seviyor. Karasakalın garip inatlaşmaları ve acaip futursuz bir gülüşü var. Kaidou dan ciddiyet beklemiyorum. Belkide o meyveleri elemanları kendi aralarında dövüştürmek için bile topluyor olabilir :D

kaido değildir ya öyleyse herkez için çok sakat dof olsun luffy olsun sabo olsun ortalık dağılır bence dövmeye doftan başlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık