11'inde imiş.ne o çıkmadı mı 734 ? :S
11'inde imiş.ne o çıkmadı mı 734 ? :S
bence çok saçma olmazdı bunlar ilginç adamlar ve hepsinin iyi kötü takıntıları var sırf canı istedi diye ada yıkan adamlar eğlenmek için bile girmiş olabilir turnuvayaBence saçma olurdu. Koskoca yonkounun bir meyve için (bu meyve mera mera olsa bile) tebdil-i kıyafet turnuvaya katılması bana mantıksız geliyor. Çok istiyorsa açsın den den mushi'den söylesin, Dof ona hayır diyemez.![]()
Saçma olup olmaması tartışılır ama güzel olurdu. Sabo için üzülürdüm sonuçta yonkou ile dövüşme ihtimali olacak.Bence saçma olurdu. Koskoca yonkounun bir meyve için (bu meyve mera mera olsa bile) tebdil-i kıyafet turnuvaya katılması bana mantıksız geliyor. Çok istiyorsa açsın den den mushi'den söylesin, Dof ona hayır diyemez.![]()
Gelsede meyve için gelmemiştir ki, adam eğlenmeye gelmiştir kim bilir nasıl takıntıları var.Bence saçma olurdu. Koskoca yonkounun bir meyve için (bu meyve mera mera olsa bile) tebdil-i kıyafet turnuvaya katılması bana mantıksız geliyor. Çok istiyorsa açsın den den mushi'den söylesin, Dof ona hayır diyemez.![]()
Turnuvaları seven biri olabilir bigmam şeker manyağı biri mesela, beyazsakalın ailevi ortamı var, shanks partileri seviyor. Karasakalın garip inatlaşmaları ve acaip futursuz bir gülüşü var. Kaidou dan ciddiyet beklemiyorum. Belkide o meyveleri elemanları kendi aralarında dövüştürmek için bile topluyor olabilirGelsede meyve için gelmemiştir ki, adam eğlenmeye gelmiştir kim bilir nasıl takıntıları var.
Ahaha süper benzetme tam da uymuşMeadows =
![]()