Unknown
Ama ben onu dediğinde üzülüyordum içim cızlıyordu oda olmasın artık 2 yıl geçtiZarar görme olarak, ellerini ovalıyordu yalnızca. Adam atıyorum kılıç ile bunun çıkan kollarından birisine saldırıyor ve kage bunshin misali kaybolduğunda, ah diyip ellerini ovalıyordu 2-3 saniye kadar. Usopp da keskin nişancı olarak kendisini Enies lobby'de kanıtladı. Ha onun dışında bek bi p*k yaptığını görmedik ama olsun.

@Korsan "Kralı"
Benim düşünceme göre Kyros oyuncak asker.Şimdi Kyros zamanı geliyor ve bir yenilgi alıyor.Tahminime göre bu yenilgi Dofly nin geldiği zamanlara denk geliyor. 3 lü den birine yeniliyor.Belki de Trebol dür.Ve bayılıyor.Baygın durumda haki vb ile kendini savunamayacağına göre oyuncak oluyor.Şimdi bu adam diyelim ki oyuncak halinde yinede güçlü ama Oyuncak efendisine belkide karşı çıkamıyor itaat etmek zorunda kalıyor.Belli bir mesafeyi aştıktan sonra itaat etmese bile yinede karşılaştıklarında saldıramıyorlar.Bu yüzden belki oyuncaklar hiç isyana kalkışıp kendilerini düzeltemediler.Şimdi bir sorum var bu asker ayağını oyuncak ken mi yoksa normal hayatında mı kaybediyor iş buna bağlı.Bana göre oyuncak olduktan sonra geliyor kırlması daha kolay olduğu için..Eğer oyuncak halindeyse kendine döndükten sonra ayağı gelebilir ki bu çok düşük bir ihtimal.Ama dediğin banada mantıklı geliyor tek ayakla savaşmak baya zor olucaktır.
Ayrıca sevindiğim bir nokta var 2 yılın etkisi olduğunu düşünüyorum.Eğer 2 yıl önceki Luffy olsaydı kesinlikle oyuncak olurdu.Hala olma şansı var ama Luffy saraya gidiyor şuan yani baya düşük bu yüzden içim çok rahat