Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet hız meyvesi yemiştir diyor. Hız göreceli bir kavramdır. Çevrendeki milleti yavaşlatırsan, sen hızlı olmuş olursun.
Millet niye Foxy'i düşünmüyor. Adam kendini geliştirmiştir. Çevresindeki herkesi yavaşlatmıştır. Bu da bu arenadır diyebiliriz. Millet yavaşlayınca, Teker teker saldırıp, milleti çökertmiştir. Bu da bir seçenek. Millet ne olduğunu anlamadan, kendilerini yerde bulmuştur. Foxy kendini bayağı geliştirmiştir.

Bu herif kimse yeni biridir , eskilerden bu çapta biri çıkmaz, Sabo bile duymuştum dediyse ünlü de biri.

Ussop'u Dof gebertse ne güzel olur , ne lanet bir karaktersin sen baban Yaso delikanlı karizma , anasının kötü kötü genlerini almış çaki gibi bir şekilsiz ve korkak bir velet olmuş hiç değişmez bu hiç.

Bu herif kimse yeni biridir , eskilerden bu çapta biri çıkmaz, Sabo bile duymuştum dediyse ünlü de biri.

Ussop'u Dof gebertse ne güzel olur , ne lanet bir karaktersin sen baban Yaso delikanlı karizma , anasının kötü kötü genlerini almış çaki gibi bir şekilsiz ve korkak bir velet olmuş hiç değişmez bu hiç.
Öyle diyonda adam altın yağmalamak, köy basmak, denizlerde terör estirmek için oğluyla karısını yalnız bırakmış. Ne delikanlısı :(

Öyle diyonda adam altın yağmalamak, köy basmak, denizlerde terör estirmek için oğluyla karısını yalnız bırakmış. Ne delikanlısı :(
Hiç değilse korkak değil, herif gölgesinden korkuyor , Yaso cesur bir tip havası var.
Ussop sıktı artık 2 sene sonra düzeldi dedik 1 bölüm, sonra 159 bölümdür öyle olmadığını kanıtladı.

Bir yerde duymuştum veya okumuştum Niye bu kadar cesursun diye sormuşlar adama korktuğum için demiş adam bir gün usop fanı olucak buralar ama usopun cesaretlendiği anları özledim.

Biri Usopp fanı mı dedi :D Büyük bir Usopp fanı olarak söyleyeyim, karakter açısından gerçekçilik değerlendirmesi yapsak Usopp zirveye oynar. Bence Usopp empati yapabilmemiz açısından en ideal karakter. Uçuk eğitimler almadı, belalı bi soya da ait değil, düz bir insan. Usopp'a haksızlık etmeyin

RıZor

Peki burgess yapmış olsa idi. Anlatıcı A bloğunda gördüğü manzarayı tekrar etmez miydi? Burgess bir anda bitirdiğinde diğerlerinin hali haraptı. Bu olayda yere düşenler sankı çok hırpalanmadan düşmüş gibiler. Tabi sağlam bir kanıt değil bu söylediğim, yeni birinin çıkmasını bekliyorum. bu beklenti yüzünden kabul etmek istemiyorumdur belki,

Peki burgess yapmış olsa idi. Anlatıcı A bloğunda gördüğü manzarayı tekrar etmez miydi? Burgess bir anda bitirdiğinde diğerlerinin hali haraptı. Bu olayda yere düşenler sankı çok hırpalanmadan düşmüş gibiler. Tabi sağlam bir kanıt değil bu söylediğim, yeni birinin çıkmasını bekliyorum. bu beklenti yüzünden kabul etmek istemiyorumdur belki,
A Listesi'nde gerçekleşenden farklı bir durum söz konusu. Orada dövüşler başlar başlamaz sona erdi, burada ise devam ederken aniden bitti. Üstelik ayakta kalan olmaması daha ilginç bir durumdu. Neredeyse A Listesi ile aynı durumdalar. Sabo'nun "Bunu daha önce de duymuştum" lafı, Burgess'in A Listesi'nde yaptığına referans olabilir. 704. bölümde Burgess dövüşüyor, 705. bölümde ise Bartolomeo, Maynard'ı yeniyor. Muhtemelen Burgess'ın dövüşü esnasında ya adamı Gambia'yı arıyordu, ya da Maynard ile uğraşıyordu. Burgess kaptanından Koca Ana ve Kaido'nun olaya karıştığı haberini almış ve dövüşlerin uzamaması için arenaya girip işi bitirmiştir. Arenada ayakta kimse kalmıyor çünkü. Gatz'ın dediğine göre ayakta olan kimse yok, son sahnede ise yerdekilerden bir kalkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık