@troysi55 Emir bu saatte iyi güldüm harbiden. Emeğine sağlık.

Ben o saydığın saçma olan şeyleri eleştiriyorum zaten ve söylüyorum, Luffy'den tut 10 dorikilik denizcilere kadar.
Yalnız bir şunu sorgulayın, neden sadece Fuji sorgulanıyor? Yani ben Fuji eğer Dof'un ağzını yüzünü kırsa mutlu mu olacaktım ki, bunu sürekli neden yapmıyor diye eleştirdim. Ölü haldeki Dof'u belkide tekleyecek birisi ama neden yapmıyor diyorum. Saka'ya laf atan yok. Aokiji desen, Robin'e göz yummuş ama laf söyleyen yok. Kizaru ise Luffy dahi bütün Novaları elinden kaçırdı ama yine kimse bir şey demedi. Bu adamların bir amiral ağırlığı var çünkü, her şey safi güç değil ve bunların hiçbiri sivil diye ağlamadı ama konuştuklarına göre veya karakterlerine göre hareket ettiler. Saka, Ohara'da katliam yaptı, yapması gerekiyordu. Kizaru novalarla oynadı, çünkü canı öyle istedi. Aokiji onurlu bir adam Lufy diğerlerinin canını bağışladı. Saul için ise Robin'e göz yumdu ve sorumluğunu aldı.
Crorco belki çok güçlü değil ama bir ağırlığı var 1000 tane çok güçlü adama değişmem. Felsefesini gerektiği gibi yansıttı. Peki ya Fuji? Kendine has adalet anlayışı var evet ama o anlayış nedir biri bana anlatsın ne olur. Herkesin kendine göre değerleri var. Kizaru'nun belirsiz adaleti bile bir anlayış ama Fuji'nin adaletinin ne olduğunu bilen gören yok. Konu tanıtımında bile kendine münhasır adalet anlayışı vardır diye yazmak zorunda kalıyorum.
Fuji'yi sorgulamam, onu anlamak ve öğrenmek içindi, belki birinden cevap alırım diye düşünmüştüm hep.