Daredewill 13 Mar 2016 #71 twei dedi ki: Yalan Takipten çıkmışsın Haftaya çok değil sadece kötüye atıcam :T Genişletmek için tıkla ... Sana yazımı silmişsin. Sen yaparsın ben diğerlerini kast ettim. X göründü ise süper bölümdürcüleri. Wataame Daisuki dedi ki: Zaten millet çizimlerden kötü oy vermiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Evet bahaneleri o ama bakalım haftaya neler olacak.
twei dedi ki: Yalan Takipten çıkmışsın Haftaya çok değil sadece kötüye atıcam :T Genişletmek için tıkla ... Sana yazımı silmişsin. Sen yaparsın ben diğerlerini kast ettim. X göründü ise süper bölümdürcüleri. Wataame Daisuki dedi ki: Zaten millet çizimlerden kötü oy vermiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Evet bahaneleri o ama bakalım haftaya neler olacak.
twei 13 Mar 2016 #72 Daredewill dedi ki: Sana yazımı silmişsin. Sen yaparsın ben diğerlerini kast ettim. X göründü ise süper bölümdürcüleri. Evet bahaneleri o ama bakalım haftaya neler olacak. Genişletmek için tıkla ... Çok da gerekli bişey değildi. Neyse daha fazla konu dışı yok sana.
Daredewill dedi ki: Sana yazımı silmişsin. Sen yaparsın ben diğerlerini kast ettim. X göründü ise süper bölümdürcüleri. Evet bahaneleri o ama bakalım haftaya neler olacak. Genişletmek için tıkla ... Çok da gerekli bişey değildi. Neyse daha fazla konu dışı yok sana.