Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 715 Spoiler Yorumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu açıklamayı ben yapmıştım birkaç hafta önce. Mangada görünmüyor Roger'ın ateşi yakıp söndürdüğü.

Shanks'ın poster gördüğündeki hava değişimide yok mangada fakat bunları animatörler kafalarına göre yapamazlar Oda'nın bilgisi dahilinde olan şeyler.

H.haki bence farklı özellikleri barındırıyor. Sadece adam bayıltmaya yarasa nadir bir yetenek olmazdı.

Benim düşüncem bu yönde.
Shanksin aranma posterini gördüğü anda havanın değişmesi mangada var 96. bölüme bakabilirsin.:good:

Bundan sonra Kaido ve Big Mom'da da çıkar. Denizcilerden de çıkar. Ne kadar güçlü adam varsa hepsinden çıkar. Hatta H. Haki çıkmayanı döverler, o derece.

İlerde Sanji'de çıkar artık. Zoro'da çıkacağı zaten kesindi. Bu ossan'da bile H.Haki çıktıysa Sanji'de hayli hayli çıkar.
KK Roger'ın tayfada 3 kişide var bu meret.Kendisi,Ray-san ve Shanks.Belki Scopper Gaban'da da vardır ki olursa şaşırmam.Luffy'de KK olacağına göre Zoro ve Sanji'de çıkarsa şaşırmamak gerekir.

Bu adamın numarası 12 eğer teoreiler doğruysa bu adamdan güçlü 11 kişi var. Şimdi bu bu 11 kişide de mi haki çıkacak?
Eğer her güçlüde çıkıyorsa niye Zephyr da çıkmadı Niye Shikide çıkmadı(Gerçi bunlar film karakteri:ehe:.).

Hayır Marinefordda amirali şaşırtıp koramirali bile korkutacak bir güç bu kadar çok dağıtılırmıydı:D.

Bence Oda akşam içmiş. Yada canı sıkılmış trollüyor.

Bu adamın numarası 13 eğer teoreiler doğruysa bu adamdan güçlü 12 kişi var. Şimdi bu bu 12 kişide de mi haki çıkacak?
Eğer her güçlüde çıkıyorsa niye Zephyr da çıkmadı Niye Shikide çıkmadı(Gerçi bunlar film karakteri:ehe:.).

Hayır Marinefordda amirali şaşırtıp koramirali bile korkutacak bir güç bu kadar çok dağıtılırmıydı:D.

Bence Oda akşam içmiş. Yada canı sıkılmış trollüyor.
Chinjao'nun alnında yazan numara 12, 13 numara ise Sai'nin gövdesinde yer alıyor. Pek önemli bir şey değil, ama nedense düzeltme
ihtiyacı duydum :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık