tmm hocam yüklenmeyin şimdi hatırladım unutmuşumace'da var görmedik mi? çocukken korsanları bayılttı haki ile. Garpda var dendi. İlla görmemiz gerekmez.
tmm hocam yüklenmeyin şimdi hatırladım unutmuşumace'da var görmedik mi? çocukken korsanları bayılttı haki ile. Garpda var dendi. İlla görmemiz gerekmez.
ya ben geçen ace vs bb yi izledim orda kullanmadı haki dedim yokmu yoksa daha uyandırmadımı forumda bir çok yerdede var diyenler vardı seri içinde var denler vardı işte orda kullanmayınca benbi mal oldum pardonSeride açıklanan Haoshoku Haki kullanıcıları:
- Shanks
- Ace
- Whitebeard (Edward Newgate)
- Luffy
- Boa Hancock
- Rayleigh
- D. Doflamingo
- Naguri (filler)
- Don Chinjao
Ama tabi ki açıklanmayanlardan H. haki sahibi olanlar vardır. Garp ve Dragon bunlara örnek gösterilebilir.
ozaman mihawkda kesin h.h yokMihawk'ın Luffy için söylediği bir söz vardı. İnsanları etrafında toplama gücü vb. vb. Ben bunu h.haki ye bağlıyorum. Ya da h.hakinin potansiyeline.
Sana cevap olarak paylaşmadım. Genel olarak listeyi verdim. Don Chinjao da ekli olarak.ya ben geçen ace vs bb yi izledim orda kullanmadı haki dedim yokmu yoksa daha uyandırmadımı forumda bir çok yerdede var diyenler vardı seri içinde var denler vardı işte orda kullanmayınca benbi mal oldum pardon
aynen bende sana cevap olsun diye söylemedim asında ama benimde çok tuafıma gitti kullanmaması kullansa mesela alırdı bb yiSana cevap olarak paylaşmadım. Genel olarak listeyi verdim. Don Chinjao da ekli olarak.
Ace i hiç sevmem. Sevmeme sebebim de bencilliğidir. Roger kullandı diye haki kullanmıyordu. Bu az kaldı Luffy yi de öldürecekti. WB de Ace yüzünden öldü. Hem hakisi var hem kullanmıyor hem de artizleniyor boyundan büyük kimselere. Neyse...
Marineford'ta milletin ağzı açık kalıyor. Sen kim korkar diyorsun. Ya konuya ortadan atladım yada h.hakiyi çok küçümsüyorsunuz.e ben de onu diyorum işte. güçlü adamlara bir etkisi yok. luffyde housoki olması anca çöpleri temizlemeye yarar. yeni dünyada luffynin kral hakisinden kim korkar ?
Adil o şaşırma belirtisi sadece.Kuzan o fatihin hakisi miydi gibi bir şey söyleyip şaşırmış bir ifade ile bakıyor.Ama dediğin gibi küçümsenmemeli 1 milyonda bir kişide olan bir haki çeşidi bu.Busoshoku ve kenbonshokunun muhteşem faydaları varken h.hakinin çok daha özel bir şey olacağı bariz.Marineford'ta milletin ağzı açık kalıyor. Sen kim korkar diyorsun. Ya konuya ortadan atladım yada h.hakiyi çok küçümsüyorsunuz.
Sadece şaşırma ile kalan bir şeyde değil. Sonrasında ona saldırın, daha büyük baş belası olmadan indirin dedikleri kişi de Luffy. Burada H.hakinin ve bulunduğu kişinin önemini gösteriyor. Sadece bayıltma olsa amiraller şaşırma tepkisi vermez, WB de dönüp 'o çocuk' demezdi. Ki Wb ve amiraller bir çok h.haki kullanıcısı ile de karşılaşmış kişiler. Sadece çöpler üzerinde yarasaydı, bu tepkiyi vermezlerdi. Milyonda bir kişide bulunması da ayrı bir konu tabi.Adil o şaşırma belirtisi sadece.Kuzan o fatihin hakisi miydi gibi bir şey söyleyip şaşırmış bir ifade ile bakıyor.Ama dediğin gibi küçümsenmemeli 1 milyonda bir kişide olan bir haki çeşidi bu.Busoshoku ve kenbonshokunun muhteşem faydaları varken h.hakinin çok daha özel bir şey olacağı bariz.