Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada yok bu eşleştirmeler. Animeci uydurması anlayacağın.
Animeyi kafadan yapmıyorlar.
Yazarın dahilinde senaryo işlenir bildiğim kadarıyla . Çizimlere pek karışmaz onların kendi ekibi vardır.
Shanks'ı bugün öldürelim , yarın Whitebeard diriltiriz " şeklinde kafalarına göre düzenleme yapamıyorlar.
Mangada yansıtmadığını , Animede vurgulamak istemiş olabilir.
Sen Manga haricine boş gözü ile bakabilirsin ama ben es geçemem. :cool:

Kim tutar Luffy'i önce arenayı temizler grup eşleşmesinde Lao G'leri paketler sonra Diamante'i paketler , Green Bit'e gidip Dof'u paketler , hasır şapkasını takar ve korsanlarkralı olcam der , tüyler varya diken diken.:)

Yazarın dahilinde senaryo işlenir bildiğim kadarıyla . Çizimlere pek karışmaz onların kendi ekibi vardır.
Shanks'ı bugün öldürelim , yarın Whitebeard diriltiriz " şeklinde kafalarına göre düzenleme yapamıyorlar.
Ben de manga harici boş gözüyle bakıyorum. :/

Kim tutar Luffy'i önce arenayı temizler grup eşleşmesinde Lao G'leri paketler sonra Diamante'i paketler , Green Bit'e gidip Dof'u paketler , hasır şapkasını takar ve korsanlarkralı olcam der , tüyler varya diken diken.:)
Gerçekler acıdır Ozan. :/

Dediğin doğru ama ben Burgess'ın Teach'in sağ kolu olduğunu düşünüyorum.En kötü sol.Neden bu adamla eşleşsin ki ? Beckman,Yasopp,Roo varken ? Oyüzden 2.vs 2. olmalı mantıken.Burgess gidip bilmem kaçıncı adamı alırsa Shanks'ın 2,3 ve 4.adamlarını kim alacak?

Bence Zoro sonraki bölümlerde Green bitteki savaşa dahil olur ve ne kadar gelistiğini öğrenmek için Fujitoranın karşısına dikilir
İlk 5-6 dk herşey iyi gitmiştir ama sonra fujitora meyvesinin tam gücünü kullanır. Tam paketliyecekken Zoro yu Aokiji olaya dahil olur. Sonrasında olaylar olaylar...

Anket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses

Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor :oleyo2:

arkadaş ne aokijisi ya ne oldu adamı ilk yadım çantası gibi yaptınız

horo power up yapmak istiyorsa fujiyi gecmesi lazım eger vs olur ise

luffy de eskilerden dayak yiye yiye ciddiye alacak oda enson dof da power up yapacak

bnm fikrim bu saygılar :D

Anket açmada uzman bir arkadaşımız şöyle bir anket açabilir mi?
Adadaki en güçlü kişi kim? Yani teke tekte tüm rakiplerini yenebilecek kişi
*Luffy
*Law
*Dof
*Fuji
*Zoro
*Cp0 başı
*Burgles
*Yakışıklı prenses

Bir de açık anket yaparsanız güzel olur. Ben anket açınca az resim konulmasından yakınılıyor :oleyo2:
tas kafalı amcayı da koymak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık